banner333

banner309

Tuzla’ya Gümüşhane Damgası

Tuzla Belediyesi ve İstanbul Avrasya Gazeteciler Derneği’nin düzenlediği 2. Kurumlar arası voleybol turnuvasında finale kalan Tuzla Gümüşhaneliler Derneği ikinci oldu.

Dernek 27.12.2021, 00:48
Tuzla’ya Gümüşhane Damgası
banner400

Tuzla’da düzenlenen turnuvanın en flaş takımı olan temsilcimiz Tuzla Gümüşhaneliler Derneği 32 takımın mücadele ettiği turnuvada rakiplerini bir bir yenerek finale yükselme başarısını elde etti.

Final maçında Tuzla Kent Konseyine 3-0 yenilen temsilcimiz turnuvayı ikinci tamamlayarak 2.’lik kupasını aldı.

Turnuvada Gümüşhane adını en iyi şekilde temsil ettikleri için mutlu olduğunu söyleyen Tuzla Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Yusuf Yazıcı;”TuzlaBelediyesi ve İstanbul Avrasya Gazeteciler Derneği işbirliğiyle düzenlenen 2. Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasında Şampiyonluk maçında Tuzla Gümüşhaneliler Derneği olarak final maçında ikinci olduk. Bu gurur hepimizin, bu başarı bütün hemşehrilerimize armağan olsun. Turnuvanın başından sonuna kadar 
canla başla mücadele eden ve bizi en iyi şekilde temsil eden takımımıza, dernek yönetimim adına teşekkür ederim. Ayrıca şampiyon olan  Tuzla Kent Konseyi ve Üçüncü olan Gispir takımlarını tebrik ederim. En önemlisi spora sporcuya ve sivil toplum derneklerine bu güzel gururu yaşatan Tuzla’nın mimarı Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı'ya teşekkür ederim. İnşallah daha nice güzel organizasyonlarda Tuzla Gümüşhaneliler  derneği olarak bulunacağız” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37