banner333

banner309

Sultanbeyli'de Gümüşhane'nin Kurtuluşu Dualarla Kutlandı

Sultanbeyli’de Gümüşhane’nin 102. Kurtuluş yıldönümü şehitler ve tüm vefat eden hemşehrilerimiz için dualarla kutlandı.

Dernek 18.02.2020, 11:19
Sultanbeyli'de Gümüşhane'nin Kurtuluşu Dualarla Kutlandı
banner400

Sultanbeyli Gümüşhaneliler GÜMÜŞDER Derneği organizesinde 15 günde bir Sultanbeyli ilçesinde faaliyet gösteren derneklerde yapılan HEMŞEHRİ BULUŞMASI bu defa  Kelkit BiNDAL KÖYÜ Derneği ev sahipliğinde yapıldı. Program Gümüşhane’nin kurtuluşunun 102.yıldönümü nedeniyle Hemsehri İmam Hatip ve hafızlar tarafından KURANI KERİM ZİYAFETİ VE DUA şeklinde yapıldı.

Program hemşeri imam hatipler Mustafa KORKMAZ,Servet YAZICI,Ekrem BORA,Selami SATILMIŞ ve Cemal BOZBEY tarafından KURANI KERİM ZİYAFETİ sunuldu.Sonrasında Kurtuluştan bu güne vatan millet savunmasında şehitlerimiz ve katılımcıların vefat eden yakınları için DUA yapıldı.

Programa katılanlara hoş geldiniz konuşması yapan Bindal köyü dernek başkanı Ugur ESER programa katılanlara Teşekkür etti.Programda Sultanbeyli Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Abdulkerim YILDIZ bir konuşma yaparak bu gibi programların ve derneklerin önemine değindi.YILDIZ konuşmasında “Gümüşhaneli yoğun bir nüfusa sahip olan Sultanbeyli ilçemizde Gümüşhane Dernekleri olarak  hemşerilerimizin birlik ve beraberliklerini pekiştirmek,örf ve adetlerimizi yeni nesillerimiz,gençlerimize aktarmak amacıyla faaliyetler yapıyoruz. İlçemizde Hemşehri buluşmaları adı altında bir dizi program düzenledik.Bugünkü programımız Gümüşhane’mizin Düşman işgalinden kurtuluşu ve son günlerde memleketimizde ki şehitlerimiz için,vefat eden tüm yakınlarımız için DUALARDA BULUŞUYORUZ dedik.Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum.”dedi.

GÜMÜŞDER Başkanı Abdulkerim YILDIZ Programı gerçekleştiren imam hatiplere, BİNDAL KÖYÜ dernek başkanı Uğur ESER  ve Yönetimine katılımcı dernek başkanlarına ve hemşehrilere teşekkür etti.

Programa katılan Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Erkan DİNÇ’de  hemşerilerine hitap ederek,programın yapılmasında emek verenlere teşekkür etti.

Programa Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Erkan DİNÇ, Belenli Köyüm Dernek Başkanı Abdurrahman SEVEN,Güzyurdu Köyü Dernek başkanı İsa BULUT,Yeşilpınar Dernek Başkanı Alim İNCİ, Kale Köyü Dernek Başkanı Arif KAYA, Sökmen Köyü Dernek Başkanı Mustafa TUYGUN, Bulak Köyü Dernek Başkanı Mustafa DEMİR, Arzular Kabaköy Belde Dernek Başkanı Salih YEŞİL, GÜMÜŞDER Yönetim kurulu üyeleri, GÜMÜŞDER Gençlik Kolları ve ŞİDEF Gençlik Kolları Başkanı Burhan GÜL ve yönetim kurulu üyeleri yanında kalabalık bir hemşehriler katıldı. Program ikram ile sona erdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39