banner333

banner309

Söğütlü Beldesi Derneği Dostluk ve Dayanışma Gecesi Düzenledi

Gümüşhane-Kelkit Söğütlü Beldesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Tarafından 2. Geleneksel Söğütlü Sevdalıları Dostluk ve Dayanışma Gecesi Düzenlendi

Dernek 23.01.2016, 08:13 25.01.2016, 08:15
Söğütlü Beldesi Derneği Dostluk ve Dayanışma Gecesi Düzenledi
banner400
 Gümüşhane-Kelkit Söğütlü Beldesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Tarafından 2. Geleneksel Söğütlü Sevdalıları Dostluk ve Dayanışma Gecesi Düzenlendi. İstanbul Kartal Soğanlık Yaşam Kalitesini Yükseltme Merkezi’nde dernek başkanı Rasim Kara’nın davetiyle gerçekleşen geceye katılımın yoğun olduğu gözlemlendi.

Programa katılan Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman AKGÜL: Düzenlenen bu tarz etkinliklerin birlik ve beraberliğin pekişmesine; yöresel kültürün gelecek nesillere aktarılmasına vesile olduğuna vurgu yaptı. Böyle bir etkinlikte hemşehrileriyle bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren AKGÜL, organizasyonda emeği geçenleri tebrik etti.
Gümüşhane Milletvekili ve Çevre Komisyonu Başkanı Cihan PEKTAŞ’ta programa göndermiş olduğu telgrafta; daha önceden belirlenmiş olan il koordinasyon toplantısı sebebiyle programa katılamadığını belirterek katılımcılara selamlarını iletti.

İçeriğin yoğun olduğu programda konuşmaların ardından şiir ve halk müziği dinletisi, çeşitli skeç gösterileri ve yöresel etkinlikler sahne aldı.

Programa; Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman AKGÜL, Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Hamza YERLİKAYA, GÜSEV Vakıf Başkanı Vahit OLGUN, Söğütlü Belde Belediye Başkanı Hasan TÜRKER başta olmak üzere, Gümüşhane sevdalısı hemşehrilerimiz yoğun bir katılım sağladı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 03:35
Güneş 05:13
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:25
Yatsı 20:57