banner333

banner309

ŞİDEF’den Sarıyer Belediyesine Ziyaret

Şiran Dernekler Federasyonu(ŞİDEF) Yönetim Kurulu üyeleri 3.kez Sarıyer Belediye başkanlık koltuğuna oturan hemşerimiz Şükrü Genç’i ziyaret ederek, hayırlı olsun dedi.

Dernek 18.05.2019, 00:39
ŞİDEF’den Sarıyer Belediyesine Ziyaret
banner400

Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) Genel Başkanı Serkan Kaya ve yönetim kurulu üyelerinin yaptığı ziyaretten memnuniyet duyduğunu söyleyen Başkan Genç;” Şiran Dernekler Federasyonu, Kelkit vadisinin değer verdiğim STK’larından biridir. Genç başkan ve ekibi başarılı çalışmalara imza atıyor. Bizlerede buna destek olmak düşer. İnşallah bu sene Şiran Sempozyumunu hep beraber yaparız. Ben nazik ziyaretleri için ŞİDEF Yönetim kuruluna teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Ziyaret sonu sıcak karşılamasından ötürü Şükrü Genç’e teşekkür eden ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya, yönetim kurulu üyeleri ile Başkana Çakırkaya Manastarı tablosu hediye etti.

ŞİDEF daha sonra Sarıyer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Şiran Alıç köylü hemşerimiz Gülcan Özdemir Balcı’yı ziyaret ederek, ŞİDEF ve Şiran’a dair sohbet ettiler. 

Ziyarete ayrıca ŞİDEF Yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Sarıyer Belediye meclis üyesi Nizamettin Günel’de eşlik etti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 03:40
Güneş 05:17
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:22
Yatsı 20:52