banner333

banner309

ŞİDEF’den Ramazan Teşekkürü

Gümüşhane Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) bu Ramazan ayında da geleneğini sürdürerek ihtiyaç sahibi hemşerilerimizi unutmayarak onlara yardımda bulundu.

Dernek 24.04.2023, 01:29
ŞİDEF’den Ramazan Teşekkürü
banner400

ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya, zekâtlarıyla destek olan hemşerilerimize teşekkür ederek 500 aileye 400 lira değerinde alışveriş çeki ve nakdi destekte bulunduklarını söyledi.

Ramazan ayının rahmet ve bereket ayı, paylaşım ayı olduğunu söyleyen ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya, “Her zaman olduğu gibi bu Ramazan Ayı itibarıyla federasyon olarak üzerimize düşen görevi imkânlar elverdiğince yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu doğrultuda gerek Gümüşhane’de, Şiran’da gerekse Türkiye’nin dört bir tarafında bulunan ihtiyaç sahibi hemşerilerimize katkıda bulunduk. 500 Ailemize 400 lira değerinde alışveriş çeki, SMA’lı çocuklarımıza ve bazı ailelerimize nakdi destek olmak üzere toplamda 255.000 liralık destekte bulunduk. Bizler bu desteğimizi değerli hemşerilerimizin katkısıyla yaptık. Es-sebebü ke-l fâil (Bir işe sebep olan, o şeyi yapan fâil gibidir) düsturunda geçtiği gibi hem verdik hem de hemşerilerimizin sevaplarına aracı olduk. Katkı sağlayan herkesten Allah razı olsun. Yapılan zekât ve yardımlar derneklerimiz vasıtasıyla bire bir ihtiyaç sahiplerine iletildi” dedi.
“ŞİDEF Ramazan ayı zekât ve fitreleri ihtiyaç sahipleriyle buluşturuyoruz” hayrına destek olanla teşekkür eden Kaya, “Danışma Kurulu Başkanımız Mutlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Hamzaoğlu’na, Beyazlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kurtuluş Beyaz’a, Mutlu Boğaziçi İnşaat yönetim kurulu üyeleri Furkan Hamzaoğlu ve Furkan Yazıcı’ya, Yalçın İnşaat Mühendislik yönetim kurulu başkanı Yurdal Yalçın’a, Işık İnşaat yönetim kurulu başkanı Murat Işık’a, Beyaz İnşaat yönetim kurulu başkanı Muammer Beyaz ve Nizamettin Beyaz’a, Sadıklar Emlak yönetim kurulu başkanı Selim Demir’e, Gümüş Proje Mühendislik yönetim kurulu başkanı Necati Kaya’ya, Körfez Yatırım Ortaklığı Gurubumuza, Şehzade Grup Yönetim kurulu başkanı Yunus Yalçın’a, Ataşehir Belediyesi meclis üyesi ve Tuna İnşaat yönetim kurulu başkanı Şerafettin Bal’a, Gözlü Enerji AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Türker Yeniçeri’ye, Şiran Emlak sahibi Cezmi Kılıç’a, ŞİDEF Genel Sekreterimiz Nurullah Kara’ya ve tüm ŞİDEF Yönetim kurulu üyesi yol arkadaşlarıma teşekkür ederim. Allah onlardan razı olsun. Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı mübarek olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09