banner333

banner309

ŞİDEF Teşekkür Etti

Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) bu Ramazan’da ihtiyaç sahibi hemşerilerimizi unutmayarak onlara yardımda bulundu. ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya, zekâtlarıyla destek olan hemşerilerimize teşekkür etti.

Dernek 10.05.2021, 11:42 10.05.2021, 18:59
ŞİDEF Teşekkür Etti
banner400

Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) Ramazan ayı geleneğini sürdürerek ihtiyaç sahibi hemşerilerimizi unutmadı.

Ramazan ayının rahmet ve bereket ayı, paylaşım ayı olduğunu söyleyen ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya; ‘’Her zaman olduğu gibi bu Ramazan Ayı itibarıyla federasyon olarak üzerimize düşen görevi imkânlar elverdiğince yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu doğrultuda Türkiye genelinde bulunan derneklerimiz aracılığıyla gerek Şiran’da gerekse gurbette bulunan ihtiyaç sahibi hemşerilerimize katkıda bulunduk. 500 Ailemize 150 lira değerinde alış veriş çeki, 35 ailemize nakdi destekte bulunduk. Bizler bu desteğimizi değerli hemşerilerimizin katkısıyla yaptık. Es-sebebü ke-l fâil (Bir işe sebep olan, o şeyi yapan fâil gibidir) düsturuyla geçtiği gibi hem verdik hem de hemşerilerimizin sevaplarına aracı olduk. Katkı sağlayan herkesten Allah razı olsun. Yapılan zekât ve yardımlar derneklerimiz vasıtasıyla bire bir ihtiyaç sahiplerine iletildi.

ŞİDEF Ramazan ayı zekat ve fitreleri ihtiyaç sahipleriyle buluşturuyoruz hayrımıza destek olan; “Trabzonspor’un ve A Milli Futbolcumuz Yunus Mallı’ya, Beyazlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kurtuluş Beyaz’a, Keleş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İlker Keleş’e ve Soner Keleş’e, Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Beyaz’a, Mutlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Hamzaoğlu’na, Gümüş Proje Mühendislik yönetim kurulu başkanı Necati Kaya’ya, Kastamonulu iş insanı Belgin Gedikoğlu’na, Yalçın İnşaat yönetim Kurulu Başkanı Yurdal Yalçın’a, Necipoğulları AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kulaksız’a, Doğru Açı Yapı Denetim yönetim kurulu başkanı Yunus Yalçın’a, Şiran Mühendislik yönetim kurulu başkanı Sezai Polat’a, Mutlu Boğaziçi İnşaat yönetim kurulu başkanı Furkan Hamzaoğlu’na ve Furkan Yazıcı’ya, Gurbetçi hemşerilerimiz Burak Doğan ve Oktay Doğan’a, Nikrotek Makine Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Tuncer’e, GÜN Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Aytekin Günel’e, Kale Şömine ve Besicilik yönetim kurulu Başkanı Cemalettin Yazıcı’ya, GÜMÜP Başkanı Bektaş Karakelle’ye, Gümüş Yangın Kapıları yönetim kurulu Başkanı Mehmet Yetim’e, Flyin Çanta Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Yalçın’a, Eba Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Birol Boz’a, Toyi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Yıldız’a, BES Yapı Denetim Yönetim Kurulu Başkanı Sümeyra Eroğlu'na, Elektronik Mühendisi Fazıl Yılmaz’a, hemşerilerimiz Zeki Kaya’ya, Sıtkı Ablak’a, Nurullah Kara’ya, Bayram Erdem’e, Recep Aydın’a, Cihangir Özel’e, Nihat Bağlı’ya, Gökhan Aygün’e ve tüm ŞİDEF Yönetim kurulu üyesi yol arkadaşlarıma teşekkür ederim. Allah onlardan razı olsun” dedi.

Kaynak: Gündoğumu

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59