banner333

banner309

Engin Koyun’a Tepkiler Büyüyor

8 Mayıs Cumartesi günü oynanan ve Gümüşhanespor’un Kocaelispor’a 5-0 mağlup olarak küme düştüğü maçın yankıları devam ediyor .

Gümüşhanespor 10.05.2021, 17:44 10.05.2021, 19:01
Engin Koyun’a Tepkiler Büyüyor
banner400

Kocaelispor’un Gümüşhaneli başkanı Engin Koyun’un maç sonrası verdiği demeçte Gümüşhanespor maçını play off  maçı provası olarak nitelemesi , daha önce Gümüşhanespor forması giyen Dilaver Güçlünün maçtan çok keyif aldık ifadelerine Gümüşhanesporlu taraftarlar ateş püskürdü .

Taraftar kanadının sosyal medyadaki açıklaması;”Kocaelispor Zonguldakspor’un açıklamalarından aleni şekilde korkup üç gün sonraki play Off maçı olmasına rağmen as kadro ile çıkmasına bir şey dediğimiz yok ama sezonun en hırslı oyununu oynamalarının dışında , her gol sonrası play off şampiyonu olmuş gibi sevinmeleri , aynı şekilde  tribündeki yöneticilerininde şampiyon olmuş gibi sevinmeleri , maçı kazanmayı garanti altına aldığı dakikalarda dahi gol atma hırsında olmalarının izahı yok. Futbol etiğinde rakibe saygı vardır,ifadelerini kullandılar .

Verdiği demeçte o şehirde belediye başkanı arkadaşım diyip hemşerilerine onlar diye hitap eden Gümüşhaneliyim bile diyemeyen veya nasip olmayan Kocaelispor başkanı Engin Koyun’a Gümüşhaneliler sosyal medyada büyük tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ak Parti Gümüşhane il Kongresindeki salonun boşluğuna ve heyecan olmayışına da atıfta bulunan taraftarlar ;”Salonlarda neden heyecan kalmadığını anlamak çok zor değil Sayın Cumhurbaşkanım.Şehrinin takımının maçlarında  protokol nasıl boş kalıp takım yalnız bırakıldı ise , salonların boş olması da bunların yansımasıdır. Fazla şaşırmamak gerekir .”ifadelerini kullandılar .

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59