banner333

banner309

Seydibabalı Kadınlar’dan, Kermes Etkinliği

Gümüşhane Şiran Seydibaba Köyü Derneği Kadın Kolları kermes düzenledi.

Dernek 27.12.2018, 00:02 27.12.2018, 00:21
Seydibabalı Kadınlar’dan, Kermes Etkinliği
banner400

Gümüşhane Şiran Seydibaba Köyü Derneği Kadın Kolları’nın düzenlediği kermes etkinliğinde, Seydibabalı kadınlar yöresel lezzetleri sundu. 

Kermes etkinliğinden dolayı kadın kollarına teşekkür eden Seydibaba Köyü Dernek Başkanı İrfan Yıldız;” Göreve geldiğimizde tüm Seydibaba’yı içine alan bir anlayışla faaliyetler yapacağımızı belirtmiştik. Bu bağlamda görev dağlımını yaptık. Çok büyük önem arzeden Kadın ve Gençlik kolları başkanlarımızı atadık. Bugün kadın kollarımız kaynaşma amaçlı yörsel lezzetlerimizi sergileyen bir kermes düzenledi. Çok güzel bir faaliyet oldu. Başta kadın Kolları Başkanımız Gülnaz Küçük ve yönetimine teşekkür ediyorum. Her şey birlikteliğimiz için” dedi.

Seydibaba Köyü Derneği Kadın Kolları Başkanı Gülnaz Küçük;”2018 yılı sonunda düzenlemiş oldugumuz "YEMEK KERMESİ" mizin yoğun ilgiyle karşılanması bizleri oldukça gururlandırdı. Seydibaba Köyü Yardımlaşma Derneği Kadın Kolları olarak tüm hemşehrilerimiz, köylülerimiz ve dostlarımız arasindaki birlik, beraberlik duygusunu pekiştirmek önceliğimiz oldu. İlerleyen günlerde yapacağımız çalışmaların çok daha kapsamlı ve verimli olması için şimdiden planlarımızı yapmaya başladık bile.Bu çalışmaların tüm hemşehrilerimiz tarafından ilgiyle takip edileceğini umuyoruz. Sevgi, saygı çerçevesinde birliğimizin daim ve çalışmalarımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu çalışmada aşağıda isimleri yazılı gönüllü arkadaşlarimıza ve bizleri yanlız bırakmayan, maddi manevi yardımlarını esirgemeyen, bu uğurda büyük emeği geçen Eser Küçük,Sümeyye Küçük
Filiz Yıldız, Merve Yıldız,Hatice Yalçın, Fevriye Yıldız, Nurcan Yalçın,Zeliha Yalçın,Sabriye Yalçın ve tüm hanım kardeşlerimize şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 03 Mayıs 2024
İmsak 03:33
Güneş 05:12
Öğle 12:24
İkindi 16:15
Akşam 19:26
Yatsı 20:58