banner333

banner309

Serkan Kaya, Yıldız Tv’ye Konuk Oldu

Gümüşhane Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) Genel Başkanı Serkan Kaya Yıldız En Tv ekranlarında Taner Özdemir’in konuğu oldu.

Dernek 17.01.2022, 01:01 17.01.2022, 13:53
Serkan Kaya, Yıldız Tv’ye Konuk Oldu
banner400

ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya Taner Özdemir’in Yıldız En Tv ekranlarında hazırlayıp sunduğu Yola Yoldaş Olanlar Programına konuk oldu.

ŞİDEF ‘in kuruluş amacından geldiği noktaya kadar bilgi veren Kaya;” Öncelikle böyle progama davet ettiğiniz için size ve Yıldız Tv ailesine çok teşekkür ederim. ŞİDEF olarak kurulurken Gümüşhanemizin, Şiranımızın güzelliklerini tüm dünyaya duyurmayı hedeflemiştik. Bu manada teşkiltlanmamız sürüyor. 81 ilde temsilcilerimizi atayacağız. Şu ana kadar 65 il temsilcimizi atadık. Nerede hemşehrimiz var ulaşmak, istifade etmek ve yardımcı olmak istiyoruz. Çocuklarımızdan, gençlerimize, kadınlarımzıdan, erkeklerimize dokunup katkı sağlayıcı etkinlikler yapmak istiyoruz. Tüm hemşehrilerimizi ayrımsız ŞİDEF ailesine davet ediyoruz” dedi.

İlk Program 29 Ocak

Pandemi nedeniyle fiili programlara mecburen ara verdiklerini dile getiren ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya;” 2022 yılı inşallah pandeminin tamamen bittiği sene olur. Biz bu seneyi dolu geçirmek istiyoruz. İlk olarak 29 Ocak Cumartesi günü saat 19.00’da  Kartal’da bulunan İBB Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde hemşehrimiz Prof. Dr.  Alpaslan Demir’in “Şiran tarihinden Kesitler” adlı konferansı ve ŞİDEF katkılarıyla Prof. Alpaslan Demir’in kaleme aldığı “Şiran Kazası Nikah Kayıtları (1885-1911)” kitabının tanıtımı ve imza etkinliği olacaktır. Bu güzel eser için Danışma kurulu başkanımız Yüksel Hamzaoğlu’na teşekkür ederiz. 29 Ocak’taki etkinliğimize tüm hemşehrilerimiz ve dostlarımız davetlidir” dedi.

2022 Yılı Dolu Geçecek

2022 yılında ertelenen tüm faaliyetleri yapmak istediklerini söyleyen ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya;” Profesyonel şekilde Şiran Sempozyumunu yapmak istiyoruz. Çocuklarımız İçin köyler arası Bilgi yarışması, Kadınlarımız için etkinlik, Gençlik kurultayı, Kaynaştırıcı Turnuvalar, Şiran’daki okul kütüphanelerine kitap desteği, Ramazan ayında yardımlar gibi  etkinliklerini yapmak istiyoruz. Buradan tüm yönetim kurulu yol arkadaşlarıma ve bizlere destek veren hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Kaya program sonu Taner Özdemir ve Sanatçı Baran Saltık’a Gümüşhane’de üretilen Gümüşsu yöresel ürünler marmelat  çantasından hediye etti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38