banner333

banner309

Selçuk Ekiz Adaylığını Açıkladı

Sıla Özlem Seyahat Genel Koordinatörü Selçuk Ekiz 26 Ocak 2014'de gerçekleşecek kongrede aday olduğunu açıkladı.

Dernek 23.12.2013, 23:56 24.12.2013, 00:00
Selçuk Ekiz Adaylığını Açıkladı
banner400
26 Ocak 2014'de gerçekleşecek Gümüşhane Şiran İncedere köyü derneği olağan kongresi öncesi ilk başkan adaylığını genç iş adamı Selçuk Ekiz açıkladı. Genç başkan adayı neden aday olduğunu köylülerine bir mektup yazarak açıkladı.

Saygıdeğer üyelerimiz ve köyümüzün müstesna mensupları;


Önümüzde ki Ocak ayında  yapılacak Gümüşhane  Şiran  İncedere Köyü Dernek Başkanlığı seçimlerinde sizlerinde hayır dualarıyla  adaylığımı açıklamış bulunmaktayım.


Ben hem İncedere Köyüne hem de İncedere Köyü derneğine kurulduğu günden bugüne kadar hizmet eden, gönül veren kim varsa her birini saygı ile  anıyor teşekkürü hepsine bir borç biliyorum.

Neden aday oldum? Bana soracağınız en önemli sorulardan biri bu olacaktır. Bende bu sorunuza bir açıklık getirmek isterim.


Hepimiz biliyoruz ki derneğimizin kuruluş amacı sosyal ve kültürel bağlarımızı kuvvetlendirmek, zaten mevcut olan birlik, beraberlik ve dayanışma duygularımızı pekiştirmektir. Amacımız bu birlik ve beraberliği tesis edip devamlılığını sağlamak, köyümüzün namına yakışanı yapmaya çalışmak olacaktır.

İş, siyaset, eğitim, sağlık gibi konularda bütün köylülerimizin fikir alışverişinde bulunabileceği, bir araya gelip hasbihal edebileceği, metropol bunalımı geçiren hepimizin güzel bir dernek platformu içinde kendilerine vakit ayırabilecekleri sönük olmayan, diri duran bir yapılanma planlıyoruz.

Yaşam standartlarımız ne olursa olsun düşüncelere, kabilecilik kimliğine, sosyo-kültürel bütün farklılıklarımızı istismar ederek aramıza bir nifak ve fesatlık tohumu ekerek değil; hepimizin ortak değeri olarak gören ve benimseyen bir anlayışa sahip olacağız.


Değerli köylülerim derneğimizin işlevsel yönlerine bakıldığı vakit uzun yıllar süren statik(durağan) bir dönemden geçmektedir. Daha aktif, daha demokratik katılımcı ve kapsayıcı bir dernekçilik faaliyeti için elimden gelenin en iyisini yapacağımı inanıyorum.

İş adamlarıyla el ele vermiş gençlik kolları ve kadın kollarını gibi sorumluluk vizyonu olan yapılanmalar inşa ederek  omurgasını köyümüzün her ferdinin görüş ve beyanlarını nazarı dikkate alarak, sivil toplum örgütleri ve siyasi  partilerle dirsek teması halinde olan  ismi geçtiği vakit  “evet ben o derneği ve köyü tanıyorum”denilebilecek bir dernekçiliği hedefliyoruz.

 

Sevgili Köylüm; biz zaten bunları yapacak kapasitede ve yürekteyiz 90’lar da bunları nasıl başarıp etrafımızda gıpta ile bakılan bir köy derneği isek 2014’te de aynı gıpta ile bakılan bir köy haline geleceğiz.

Bu amaçlar doğrultusunda,derneğimiz siz değerli üyelerimizin maddi-manevi katkıları ile çok başarılı hizmetlerde bulunmak istiyoruz. Birlik ve beraberliğin, kardeşliğin akrabalığın her şeyden önce Bereketli olmanın en iyi örneğini derneğimizin her faaliyetinde bir araya gelerek fazlasıyla göstermek misyonumuz olacaktır. Bereketli olmakla Övünmek! Gururlanmak! Bir olmak birlik olmak! Bu duyguların manevi hazzını yaşamak istiyoruz.

Biliyorum belki bazılarımız;“benim köyde neyim var? Anam yok, babam yok, kimsem kalmadı, evim yok, ocağım yok, çalacak bir kapım bile yok,”diye düşünüp üzülecek, hayıflanacaktır. Sadece bu sebeplerden dolayı köyümüzden uzak kalmış olan isteyip de gelemeyen, sıla hasreti çeken, yakınlarını görmek hasret gidermek isteyenleri, aynı şehirde  yaşayıp da birbirlerini göremeyen dostlarımızı bu vesile ile köyümüzde ve derneğimizle buluşturmak istiyoruz. 

 Dargınların barıştığı, küslüklerin unutulduğu, insanların birbirlerine dostlukla yaklaştığı güvenli, barış, huzur ve kardeşlik duyguları içinde yaşadığı, kıtlığın,yoksulluk ve fakirliğin uğramadığı, güneşin herkesi ısıttığı ve aydınlattığı bir dünya da yaşamayı diliyor hepinizi sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. 

                                                                                                          

                                                                                                                   Selçuk EKİZ
                                                                                  Gümüşhane Şiran İncedere Köyü Dernek Başkan Adayı


Yorumlar (16)
ADEM EKİZ 10 yıl önce
selçuk başkanıma hayırlı olsun .göreve geldiginde en iyisini en güzelini yapacagına olan inancım tamdır,yolu ve bahdi açik olsun.
the imam 10 yıl önce
Çicegi burnunda incedere köyünün yetiştirdigi genç işadamı saygı deger Selçuk Ekiz beye sonsuz destegimizi belirtirim.Başkanım hayırlı olsun.Buradan saygı deger Başkanımıza maddi ve manevi destekte bulunan kırk trilyon yatırımıyla Ergünler Palet Ambalajın A.Ş nin sahibi,yirmi tirlyon yatırımıyla Kelkit Vadisinin İncisi Sıla Özlem Seyahat A.Ş nin sahibi BÜYÜK PATRON Sayın Güngör Ekiz beye başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederim.
TAMARA İNŞAAT 10 yıl önce
Müjde Geliyor.İncederenin medarı iftarı gen işadamı başkanlıga geliyor ve diyorki ver oyunu boz oyunu Saygı deger incedereli hemşerilerim tek yürek olmaya ,tek yumruk olmaya varmısınız çare Selçuk başkan.Sonuna kadar arkandayız.MUHSİN EKİZ.
salih ekiz 10 yıl önce
bemim babam hiç bir işinde başarısız olmadı inşalah olacağına eminim çünkü amcalarım ergün ekiz alpaslan ekiz ve güngör dedem arkasında
mesut pamuk 10 yıl önce
sıla özlem seyahati̇n genç patronu selçuk eki̇z'e çikmiş olduğu bu yolda başarilar di̇leri̇m. gönlümüz senden yana patron..
Ünsal Şahin 10 yıl önce
sevgili ağabey adaylığın hayırlı uğurlu olsun. incedere köyü için iyi bir kazanç olacağını düşünüyorum. allah muvaffak etsin.
cem ekiz 10 yıl önce
tamaralı olma bilincini en üst safhada yaşamaya çalışan selcuk abim yolun açık olsun,rabbim utandırmasın
SAMET MUSLU 10 yıl önce
abi̇ allah muvaffak etsi̇n. bi̇li̇yorum ki̇ bu i̇şi̇ndede başarili olacaksin.görünen köy kilavuz i̇stemez derler ya o hesap.
Bütün Yorumları Görmek İçin Tıklayın
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46