ŞEKAV'da Başkan Kahveci Yeniden Seçildi

Şiran Eğitim ve Kalkınma Vakfı (ŞEKAV) 7. Olağan Genel Kurulu İBB Florya Sosyal tesislerinde gerçekleşti.

Dernek 26.02.2023, 00:25 27.02.2023, 08:40
ŞEKAV'da Başkan Kahveci Yeniden Seçildi

Şiran Eğitim ve Kalkınma Vakfı (ŞEKAV)’ın olağan genel kurulu 25 Şubat Cumartesi günü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Florya Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti.

ŞEKAV Başkanı Ramazan KAHVECİ mütevelli heyeti toplantısının açılışını yaptı. Başkan KAHVECİ konuşmasında toplantıya katılanlara teşekkürlerini iletti. Atatürk, Türk şehitleri ve depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız adına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için Fatiha ve İhlas Sureleri okundu.

Ramazan Kahveci konuşmasında; Vakfın amacı var olanlardan alarak olmayanlar ile paylaşmaktır. Gönül insanlarının görevi var olandan ‘topla dağıt, bitsin ağıt, derler. Bunlar yoksullara ulaşmanın insanlık görevi ve ödevi olduğuna inanırlar. Çaresize çare, kimsesize kimse olmak isterler. Bizde ŞEKAV olarak depremzede vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla 257.600 TL gönderdik. 13 senedir 4.700 öğrencinin çorbasına tuz attık. Rabbim hizmetlerimizi nesilden nesile aktarmayı nasip eylesin. Bizler yapmaya çalıştıklarımızın karşılığını ödülünü yalnız Allah’tan bekleriz. Allah cümlemize her şeyin hayırlısını ve büyük ödülü nasip etsin. Tüm gönül insanlarına, verdiğiniz destek ve güvenden dolayı çok teşekkür ediyorum Allah cümlemizden razı olsun. Saygılarımı sunuyorum, dedi.

Divan Başkanlığını Muammer BEYAZ ve divan üyeliklerini ŞİDEF Başkanı Serkan KAYA ile Aytekin GÜNEL’in yaptı.

Genel kurulda Yüksel HAMZAOĞLU, Timur ŞAHİN, Aytekin GÜNEL, Serkan KAYA, Efrazim AYDIN, Fatih EFE, Hüseyin TARHAN, Necati KAYA, Kemalettin POLAT, Sıtkı ABLAK, Ali BEYAZ, Tevhit ERTÖRE, Hayrettin GÜNEL, Abdullah CANAN, Selim DEMİR, Sadi YAZICI, Ömer ARSLAN, Ali AYDIN, Nedim GÜL, Ali BAL ve Yüksel YALÇIN söz alarak duygu ve düşüncelerini paylaştılar.

Genel Kurula Milletvekilleri Hacı Osman AKGÜL, Fikri IŞIK, Bedri YAŞAR, Deprem bölgesinde oldukları için katılamadılar, yapılan hizmetler için teşekkür ettiler.

Genel kurulda aşağıda isimleri yazılı mütevelli heyeti üyeleri ile isimleri belirtilen kişiler oybirliği ile 2 yıllığına vakfın ilgili kurullarına ve temsilciliklerine seçildi.

YÖNETİM KURULU ASİL                            

Ramazan Kahveci

YükselHa mzaoğlu

Ali Beyaz

Abdullah Canan

Ali Bal

Alaattin Kara

Ali Aydın

Selim Demir      

Sadi Yazıcı

YÖNETİM KURULU YEDEK

Nizamettin Günel

Efrazim Aydın

Mustafa Yeniçeri            

Oktay Celep      

Ömer Yeniçeri

Alperen Bal

Yunus Yalçın

M.Özgür Beyaz 

Soner Keleş

DENETLEME KURULU ASİL         

Timur Şahin

Ömer Arslan

Fatih Efe

DENETLEME KURULU YEDEK     

Cihat Şeker

Serkan Kaya

Kemalettin Polat

ŞİRAN TEMSİLCİSİ

Abdulbaki Kara

Kurtuluş Halep

Ömer Yeniçeri

ANKARA TEMSİLCİSİ

Mustafa Şahin  

Erdal Kurt                         

Musa Mallı

Erol Tekçe

DANIŞMA KURULU

Abdinur Alkoç   

İsmet Balta

Muammer Beyaz            

Sıtkı Ablak

Nizamettin Beyaz

ŞEKAV 7. Olağan Genel Kurulu'nda Başkan Kahveci Yeniden Seçildi

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48