banner333

banner309

PENTUZGÜMDER’den Berat Kandili Programı

Pendik Tuzla Gümüşhaneliler Eğitim Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından Berat Kandili Programı düzenlendi.

Dernek 09.03.2023, 11:22 13.03.2023, 09:13
PENTUZGÜMDER’den Berat Kandili Programı
banner400

Pendik Tuzla Gümüşhaneliler Eğitim Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından Berat Kandili Programı düzenlendi. Geceyle ilgili dernek tarafından yapılan açıklamada;

PENTUZGÜMDER olarak her kandil günü, dini gün ve gecelerde olduğu gibi bu kandilde de Derneğimiz Kadın ve Aile Birim Başkanı Seher ÖZDENİZ’in organizesinde kadınlarımız ve kızlarımız dernek merkezinde Berat Gecesi'nde buluştular.

Kadın ve Aile Birimimiz; Dernek merkezinde buluşarak Berat Gecesini ihya ettiler. Bu mübarek gecede kadınlarımız bir araya gelerek, cennet vatanımız,  ölmüşlerimiz, şehitlerimiz, tüm geçmişlerimiz, ümmet, mümin ve müminat için ayrıca insanlık adına, dua ve niyazda bulundular. Kur'an Tilaveti ve dualarla başlayan program Tesbih Namazı ile devam etti. Program çerçevesinde dağıtılan cüzler sonucunda yapılan Hatim Duası yapıldı. Tesbihler çekildi ve Kainatın Efendisi Hz. Peygamberimiz SAV için Salt-ü Selamlar getirildi. Dernek olarak diğer erkek üyelerimiz camilerimizi şenlendirdi cami etkinliklerinde buluşarak ülkemizin ve insanlığın aff ve mağfireti için huzur ve afiyeti için eller duaya açıldı. Dernek başkanı Sinan TERZİ ve yönetimi, geldiği ilk günden beri toplumu ve ümmeti ilgilendiren konularda programlarını önemseyerek tertip etmeye devam etmektedir, denildi.

Başkan TERZİ; Hz. Adem A.S.'dan Hz. Peygamberimize kadar gelmiş geçmiş tüm Peygamber ve Nebilere, Salat-ü Selam, şühedaya, anne-babalarımıza, yönetimimize,  tüm üye ve hemşerilerimize, ümmet ve insanlığa af ve mağfiret dileyerek, Berat Gecesini kutlayıp, hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Milli ve manevi duygularımızı unutmadan bilhassa pekiştirerek daha da iyisini evlatlarımıza aktarabilmek için dernekçiliğin asli görevlerinden birisini daha icra etmenin hazzı ve manevi kazancını yaşamamıza vesile olan Kadın ve Aile Birimimiz Başkanı ÖZDENİZ ve ekibini ayrıca tüm kadınlarımıza teşekkür ediyorum, dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38