banner333

banner309

Milletvekili Üstün, Kar-Der Yayla Şenliğinde

Ankara Karadenizliler Derneği'nin düzenlediği Kar-Der Yayla Şenliği ikinci gününde de coşkuyla devam etti.

Dernek 16.06.2014, 09:45 16.06.2014, 09:46
Milletvekili Üstün, Kar-Der Yayla Şenliğinde
banner400
 Ankara Karadenizliler Derneği'nin düzenlediği Kar-Der Yayla Şenliği ikinci gününde de coşkuyla devam etti. 

Karadeniz kültürünün her anlamıyla yaşandığı yayla şenliğinin ikinci gününde protokol olarak yoğun bir katılım oldu.

Karadenizlilerin yoğun ilgisi ve katılımının olduğu şenlikte iki gün boyunca yöresel sanatçılar sahne alırken, kapanış konserini Selçuk Balcı yaptı.

Programlar sonunda konuşan Kar-Der Başkanı Ali Hacıfazlıoğlu, “19.'sunu düzenlediğimiz yayla şenliğimiz büyük bir ilgi ve coşkuyla devam ediyor. Ankara’ da ve çevre illerde bulunan Karadenizli hemşerilerimizle bir arada bulunmaktan çok mutluyuz.” dedi. 

Hacıfazlıoğlu, “Değerli hemşerilerim bu organizasyonun yapılmasında maddi manevi her anlamda katkısı bulunan başta Gümüşhane Milletvekilimiz Feramuz Üstün'e çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek'e, Keçiören Belediye Başkanımız Mustafa Ak'a, Yenimahalle Belediyesi Başkanımız Fethi Yaşar'a, Çankaya Belediye Başkanımız Alper Taşdelen'e, Mamak Belediye Başkanımız Mesut Akgül'e ve tüm Karadenizli milletvekillerimize bize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün ise yaptığı konuşmada Karadenizlilerin birlik beraberlik içerisinde olması gerektiğini vurgulayarak, “Biz Karadenizliler devletini. seven sayan insanlarız. Bugün buradaki coşkuyu görünce bir Karadenizli olarak çok mutlu oldum. Her yıl düzenlenen bu etkinliğe özellikle katılıyorum. Buradaki atmosfer bire bir Karadenizle ayni şekilde. Bu yüzden bu etkinliğin devamı için bize düşen ne varsa her zaman yapmaya hazırız.” dedi.

Konserler ve canlı yayınla devam eden programın sonrasında protokol heyeti standları gezerek katılımcılarla birlikte oldu.


Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34