banner333

banner309

İnözülüler Yayla Şenliğinde Buluştu

Gümüşhane Şiran İnözü Köyü Derneği Geleneksel yayla Şenliği Gerçekleşti.

Dernek 21.08.2019, 15:22 21.08.2019, 15:51
İnözülüler Yayla Şenliğinde Buluştu
banner400

2000 m rakımı aşkın yaylada gerçekleşen şenliğe İnözülüler ve misafirler yoğun ilgi gösterdi. İnözü Köyü Derneği yönetim kurulu üyesi ve ŞİDEF Genel Başkan Yardımcısı Can Şahin’in sunumuyla gerçekleşen etkinlik Cemal Kaya’nın türküleri ve davul zurna ile tam bir şölen oldu. 

Amaçlarının köylerine en iyi şekilde hizmet etmek olduğunu söyleyen İnözü Köyü Dernek Başkanı ve ŞİDEF Anadolu Yakası Başkanı İbrahim Yılmaz;”Bir yayla şenliğimizde daha Sıla’da buluştuk. İnözü sevdamızı bizi her sene dünyanın farklı yerlerinden buraya getiriyor. Birlik beraberliğimiz daim olduğu sürece yapmayacağımız başaramayacağız hiç bir iş yoktur.Birlikteleiğimiz adına 3 gün boyunca yaptığımız şenliklere katkı koyan, uzaktan yakından katılım sağlayan  tüm köylülerimize ve misafirlerimize, yönetim kurulumuza, muhtarınıza teşekkür ediyorum. En kötü günümüz böyle olsun” dedi.

İnözü Köyü Geleneksel Yayla şenliğine ; Şiran İl Genel Meclis Üyesi Kadir Yıldız, CHP Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç, Ak Parti Şiran İlçe Başkanı Erhan Güngör, CHP Gümüşhane Merkez ilçe başkanı Tekin Saraçoğlu, CHP Gümüşhane Kadın Kolları Başkanı Belgin Çakır,ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya, ŞİDEF Avrupa Yakası Başkanı Fevrü Demir, ŞİDEF Genel Başkan Yardımcısı ve Sadık Köyü Derneği Başkanı Selim Demir, ŞİDEF Genel Başkan Yardımcısı Hakan Gedik, Yedibölük Köyü Dernek Başkanı Çiçek Keleş, Belen Köyü Dernek Başkanı Muammer Zaza, ŞİDEF Ekonomi Başkan Yardımcısı Zekeriya Sevindik, Sadık Köyü Muhtarı Yahya Sevindik ve çok sayıda misafir katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59