banner333

banner309

GÜYAD'dan Kanal29'a Ziyaret

Gümüşhane İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği(GÜYAD), Kanal29 Sütüdyomuza yönetimi ile birlikte ziyaretlerini gerçekleştirdiler.

Dernek 08.03.2013, 14:31 05.10.2013, 15:08
GÜYAD'dan Kanal29'a Ziyaret
banner400

 Kanal29 GİYAD sütüdyolarına Tahsin Söğüt, Tahsin Tekinırk, Selçuk Balta, Doğankavak Köyü Dernek Başkanı Sebahattin Yılmaz ziyaret edenler arasındaydılar.

GÜYAD Başkanı Tahsin Söğüt, Haber29 Gazetesi Muhabiri Enes Kılıç’a görüşlerini şu cümleler ile belirtti;

“ Sayın muhabirimiz, öncelikle bugüne kadar Gümüşhane’nin televizyonu hiç olmadı. Ama bu konuda ilk adımı atan değerli GİYAD Başkanımız Yüksel Yalçın’a teşekkür ederiz. Destekleri içinde GÜMÜP Başkanı  Yüksel Hamzaoğlun’a teşekkür ederiz. GİYAD kurulduğundan beri hep buradayım. Biz GÜYAD’ın kardeşi olarak gördük Giyad derneğini. Yüksel Hamzaoğlu’nun ne kadar öncül zenginliği olsa bile gönlü hakikaten çok muhterem ve  çok alçak gönüllü bir abimiz. Onun sayesinde burada ki hemşerilerimiz, bir araya gelmiş oluyor. Ama kanal29 Gümüşhanelilerin ilk göz ağrısı olacak. Kanal29 ismini her yerde görmek bizim için mutluluk verici ve yine söylediğim gibi Gümüşhane’de bir ilki başaran Yüksel Yalçın kardeşimize teşekkür ediyoruz. İyiki onunla tanıştık iyiki birlikteyiz. Yenilikçi bir kafa yapısına sahip olduğunu da biliyoruz. Gümüşhaneliler adına gerçekten Kanal29 denildiğinde bir mutluluk duyulacak. İnanıyorum ki Kanal29 misyonu ve vizyonu yüksek bir televizyon olacak. Bizlere de ne düşüyorsa her zaman yardımcı olacağız. Bu hiçbir zaman suistimal ve şaka kaldırmayacak bir kurum ve kuruluştur. Çün ki bunun telafisi yoktur. Hep insanların gözü önünde yapılacak bir harakettir. Ondan dolayı ben bu yapmış olduğu çalışmaları takdir ediyorum. İnanıyorum ki gelecek de ulusal hale gelecek bir çalışma olacak. Biz Giyad’ın abisiyiz kurulduğu günden beri kardeş derneğimizdir. Giyad’ın başarılarından hep övündük. Kanal29 tüm Gümüşhaneli hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum..” Dedi.

Söğüt, Kanal29 ve Haber29 Gazetesi’ni 22 Mart Cuma günü Ümraniye Haldun Alagaş Spor Kompleksinde gerçekleştirilecek olan Gümüşhaneliler Gecesine davet etti.

Kanal29 ve Haber29 Gazetesi Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yalçın, GÜYAD Başkanı Tahsin Söğüt’e ve beraberinde gelen yönetimine teşekkürlerini sunarken. GÜYAD olarak İstanbul Anadolu yakası sütüdyomuzu da inşallah GÜYAD Derneğimizde görmekten mutluluk duyacağız. Kanal29 olarak tüm derneklerle ve başkanlarımızla beraber yürüyeceğiz. İfadelerini Kullandı.

 


HABER-FOTO: Enes KILIÇ

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (1)
Erdoğan KAYA 11 yıl önce
Gümüşhane ye hayırlı olsun.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 17 Mayıs 2024
İmsak 03:11
Güneş 04:57
Öğle 12:24
İkindi 16:18
Akşam 19:40
Yatsı 21:19