banner333

banner309

GÜSİAD’dan Öğrencilere Ramazan Erzakı

Gümüşhane Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin girişimleriyle ihtiyaç sahibi öğrencilerimize Ramazan erzakı yardımı yapıldı.

Dernek 12.04.2022, 16:52 12.04.2022, 17:17
GÜSİAD’dan Öğrencilere Ramazan Erzakı
banner400

Gümüşhane Üniversitesi Kalkındırma Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Gümüşhane Sanayici ve İş adamları Derneği (GÜSİAD) Başkanı ve İ.B.B Enerji A.Ş. Genel Müdürü Yüksel Yalçın ile GÜSİAD Gümüşhane Şubesi Başkanı Murat Akçay’ın destekleriyle hazırlanan yardım kolileri belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilerimize dağıtıldı.

GÜSİAD’ın amaçlarından bir tanesinin de ihtiyaç sahibi öğrencilerimize destek olmak olduğunu dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek; “Ramazan ayı, paylaşmanın ve gönüllere dokunmanın ayıdır. Özellikle de ihtiyaç sahiplerine onların yanlarında olduğumuzu en çok hissettirdiğimiz aydır. Bizler de ülkemizin dört bir köşesinden Üniversitemize eğitim alamaya gelen ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin her daim yanında olmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda GÜSİAD’ın girişimleriyle hazırlanan Ramazan kolileri, belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilerimize özenle dağıtıldı. Bizlerin en büyük kazancı da öğrencilerimizin yüzünde bir tebessüm bırakabilmek ve onların gönüllerine dokunabilmektir. Gerçekleştirilen bu yardımlarda emeği geçen Üniversitemiz Kalkındırma Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve GÜSİAD Başkanımız Sayın Yüksel Yalçın’a, GÜSİAD Gümüşhane Şubesi Başkanı Sayın Murat Akçay’a ve Vakıf üyelerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, tüm İslam Alemine tekrardan hayırlı Ramazanlar diliyorum” açıklamasında bulundu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46