banner333

banner309

GÜSİAD’dan İmar Barışı Paneli

Gümüşhane Sanayici ve İş Adamları Derneği (GÜSİAD) ve Gümüşhane Mühendis ve Mimarlar Platformu (GÜMÜP), İstanbul Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü destekleriyle 3194 sayılı “İmar Barışı ve Yasal Uygulamaları” konulu panel düzenledi.

Dernek 21.07.2018, 17:22 22.07.2018, 11:54
GÜSİAD’dan İmar Barışı Paneli
banner400

Gümüşhane Sanayici İş Adamları Derneği (GÜSİAD), Gümüşhane Mühendis ve Mimarlar Platformu (GÜMÜP),   İstanbul Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü destekleriyle 3194 sayılı “İmar Barışı ve Yasal Uygulamaları” konulu panel düzenledi. İçeriği itibarı ile oldukça köklü değişiklikleri gerektiecek  yeni yasa son haftalarda ülke genelinde iş dünyası, teknik tabanlı sivil toplum kuruluşları ve mesleki birlikler tarafından gündeme alınmaktadır.

Açılışını GÜSİAD Genel Sekreteri Soner Keleş’in yaptığı programda, GÜMÜP  Başkanı Hasan Pezük, iş dünyası ve mühendislik camiasını ilgilendiren konulardaki etkinliklere sürekli devam edeceklerini ifade ederek, programın içeriği ile kısa bir bilgilendirme yaptı.  

İmar Barışı yasasının genel çerçevesi tüm detayları ile birlikte iş dünyası,  mühendis, mimar ve şehir plancılarının katıldığı ve   GÜSİAD Genel Başkanı Yüksel Yalçın’ın moderatörlüğünü yaptığı panelde,  İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdür yardımcıları Sezayi Köse ve Mehmet Sabri Kaplan tarafından yapılan sununun ardından katılımcıların çok sayıda sorusu programa damgasını vurdu. Konuşmacıların soruları cevapladığı programın sonunda, İl Müdür Yardımcısı Sezayi Köse, “bir Bayburt’lu Hemşeriniz olarak ifade ediyorum, burada anlaşılamayan detaylarını bulamadığınız her türlü sorularınız için bana yazabilir hatta kurumumuzda ziyaret ederek destek isteyebilirsiniz. Aynı zamanda Kentsel Dönüşüm uzmanı olarak ifade ediyorum , GÜSİAD’ın böyle bir konuya ev sahipliği yapmasıda son derece duyarlı ve takdir edilecek bir girişim olmuştur”dedi. 

Programın sonunda, GÜSİAD Başkanı Yüksel Yalçın,  resmi web sitesinden  sunuyu paylaşacaklarını  ifade ederek, etkinliğe katılamayan üyelerimiz  İnşaat Komitemiz ile iletişim kurabilir,  dedi. Konuşmacılara , Gümüşhane’nin havadan çekilmiş fotoğraf albümleriyle birlikte plaket takdim edildi.

Program GÜSİAD ve GÜMÜP üyeleri tarafından büyük ilgi gördü.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39