banner333

banner309

Gümüşhaneliler Eyüpsultan’da Buluştu

İstanbul Seçimlerine Destek için İstanbul’a giden Gümüşhane Heyetine İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) Eyüp Sultan’da kahvaltılı toplantı düzenledi.

Dernek 20.06.2019, 08:56
Gümüşhaneliler Eyüpsultan’da Buluştu
banner400

23 Haziran’da İstanbul’da yapılacak olan Büyükşehir Belediye Başkanlık Seçimine Cumhur İttifakının Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek vermek için yaptığı programlar serisine devam etti. Eski Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Eski Başbakan Yardımcısı Fikri IŞIK’ın katıldığı ve derneklerle istişarenin yapıldığı kahvaltı programına, derneklerin yanı sıra Gümüşhane’den gelen İl, ilçe başkanları ile Belediye başkanları katıldı.

Eyüp Sultan Belediyesi Ensari Konağı Sosyal Tesislerinde Gümüşhaneli işadamı Özgür BEYAZ’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda konuşan GÜDEF Başkanı Vahit OLGUN “Birilerinin bizleri sosyal medyadan kayırmasına rağmen ülke ve toplum menfaati gereği olarak tarafımızı belli etmek üzere bu tür toplantıları gerçekleştiriyoruz. Topal Dursun’un oğlu Binali YILDIRIM’a desteğimiz ülkemize ve memleketimize yaptığı güzel hizmetlerden dolayı vefa borcumuzun olduğunu unutmamalıyız. Tatil dolayısıyla memlekette olan hemşerilerimizin tespiti çok önemlidir. Bu insanların oylarını kullanmalarını sağlayarak 31 Mart seçimleri gibi yol kazasına uğramak istemiyoruz. İstanbul’da bulunan 21 İl Derneği ve 120 Belde Derneği olmak üzere toplam 140 derneğimizle tarafını belli eden ve bu uğurda mücadele eden tek federasyonuz. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan bizlerle birlikte hareket eden İl dernek başkanlarımıza, İlçe, Belde ve Köy dernek başkanlarımıza ve yönetimlerine çok teşekkür ediyorum. Bugün burada bulunan tüm misafirlerimize, hemşerilerime hoş geldiniz diyor ve katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca bugün burada bizlere ev sahipliği yapan Gümüşhaneli iş adamımız Özgür BEYAZ’a teşekkür ediyorum.” dedi.

Daha sonra MHP İl Başkanı Nadim AYDIN, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan ÇİMEN ve Gümüşhane Milletvekili Cihan PEKTAŞ’ın konuşmalarının ardından Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Eski Başbakan Yardımcısı Fikri IŞIK ise yaptığı konuşmada “Bu organizasyonu düzenleyen başta GÜDEF Başkanı Vahit OLGUN olmak üzere tüm yönetimini kutluyor ve teşekkür ediyorum. Pazar günü yapılan televizyon programında insanlarımız kaliteyi, üslubu ve karakteri gördüler. Cumhur ittifakımızın adayı Kelkit vadimizin yiğit evladı sn. Binli YILDIRIM ülkemize, İstanbul’umuza ve Gümüşhane’mize yaptığı hizmetler ortadadır. Ömrünü vatanına hizmetle geçirmiş olan bir değerdir. Bizlerde Gümüşhaneliler olarak bu değere sahip çıkmamız üzerimizde büyük bir yüktür. Hamdolsun Gümüşhaneli hemşerilerimiz bunu en iyi bir şekilde yerine getirmektedir. 31 Mart seçimlerinin böyle sonuçlanmasının sebeplerinden öz eleştiri yapacak olursak birisi bizlerin suçu diyebiliriz. Çünkü muhtarlıklara verilen imkanlar, ülkemizde muhtarlık seçimlerini başkanlık seçimlerinden daha önemliymiş gibi bir hale getirdi. Baksanıza İstanbul’dan muhtarlık seçimleri için diğer illere giden sayısı 500 binden fazla. Şimdi bu insanlar oy kullanamayacaklar. Yazık değil mi bir muhtar seçelim derken Büyükşehir seçimlerini sıkıntıya soktuk. Şu kalan günlerde hemşerilerimizin daha da gayret göstermesini arzu ediyor, şimdiden seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum. Bu programı hazırlayan federasyon başkanı ve yönetimine tekrar teşekkür ediyor, hafta içi olmasına rağmen burayı dolduran tüm katılımcıları saygı ve sevgiyle selamlıyorum.” dedi.

İş adamı Özgür BEYAZ’ın ev sahipliği yaptığı kahvaltılı istişare programına Eski Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Eski Başbakan Yardımcısı Fikri IŞIK, Gümüşhane Milletvekili Cihan PEKTAŞ, Aydın milletvekili Metin YAVUZ, Elazığ eski Belediye Başkanı ve AK Parti yerel yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yıldız, MHP Gümüşhane il başkanı Nadim AYDIN, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan ÇİMEN, Kelkit Belediye Başkanı Aziz NAS, Şiran Belediye Başkanı Mutlu ÖZEL, Köse Belediye Başkanı Turgay KESLER, Kürtün Belediye Başkanı Enver ŞEN, Torul Belediye Başkanı Evren ÖZDEMİR, Özkürtün Belediye Başkanı Yakup TURGUT, Arzular Belediye Başkanı Çetin Rıza TANIŞ, Eyüp Sultan Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza YAVUZ, Gümüşhane İl Genel Meclis Üyesi Bahtiyar SOYLU, Ak Parti Ankara Altındağ İlçe Başkanı Ahmet KARACA, Kelkit İlçe Başkanı Sadi TÜYSÜZ, Köse İlçe Başkanı Sinan PALA, Kelkit önceki dönem Belediye Başkanımız Muammer DURAN, Erzincan İl Genel Meclis üyeleri, Gümüşhaneli İş adamlarından Ali Beyaz, Muammer Beyaz, Çetin GÜL, Mustafa KELEŞ, Sanatçı Hüseyin KAYA, ŞİDEF Başkanı Serkan KAYA, Gümüşhane’mizin İl dernek başkanlarından Üsküdar İl Dernek Başkanı Ünal PEZÜK, Bahçelievler İl Dernek Başkanı Tuncay KESLER, ile Sultanbeyli, Eyüp Sultan, Göktürk, Bağcılar ve İstanbul il dernek başkanları, ilçe, belde ve köy dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, ve çok sayıda Gümüşhaneli katıldı.

Yorumlar (1)
Serkan öztürk 5 yıl önce
Havanızı aldınız,camur akpartiye destek olmaya devam edinki Coçuklarınızın geleceği yok olsun
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59