banner333

banner309

Gümüşhaneliler Derneği Kaymakam Kalkan’ı Ziyaret Etti

Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneği,Mahmudiyeİlçesine Kaymakam olarak atanan Semanur Kalkan’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarı  dileklerinde bulundu.

Dernek 01.10.2023, 10:59 01.10.2023, 11:16
Gümüşhaneliler Derneği  Kaymakam Kalkan’ı Ziyaret Etti
banner400

Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneği,Mahmudiyeİlçesine Kaymakam olarak atanan Semanur Kalkan’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarı  dileklerinde bulundu.

Yapılan ziyarete Dernek Başkanı İrfan Ataman,Başkan Yardımcısı Hüseyin Turhan,Genel Sekreter Osman Nebioğlu,Yönetim Kurulu Üyeleri Tuncay  Aydın,Muzaffer Atalay,Mahmudiye’de ikamet eden dernek onur kurulu üyesi iş insanı Emre Darcan katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Kaymakam Semanur Kalkan dernek yöneticilerine teşekkür etti. Sivil toplum kuruluşlarının, kamu yararına çalışan derneklerin çok önemli hizmetlerede bulunduğunun altını çizen Kaymakam Kalkan, kültürel mirasın sonraki kuşaklara aktarılmasında bu amaçla kurulan STK’ların önemli işler yaptığını söyledi.Uygun zamanda derneğe  iade-i ziyarette bulunacağını hemşerileriyle tanışmak istediğini sözlerine ekledi.

Sıcak bir ortamda geçen ziyarette Dernek Başkanı İrfanAtaman Eskişehir’de yürütülen dernek faaliyetleri hakkında bilgiler sundu. Başkan Ataman yaptığı konuşmada:  “ Gümüşhaneli bir hemşerimizin Kaymakam olarak Eskişehir’imizin güzel ilçesi Mahmudiye’ye atanmasında çok  mutlu olduk. Gümüşhaneliler gittikleri her yerde, bulundukları her konumda vatanını,milletini canından aziz bilen,çalışkan, dürüst insanlardır. Mahmudiye ilçemize atanmanız hayırlı uğurlu olsun. Görevinizde başarılar ve kolaylıklar diliyoruz.Misafirperverliğiniz için tüm hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.” Dedi.

Ziyaret günün anısına çekilen fotografla sona erdi.

Semanur Kalkan Kimdir?

Gümüşhane’nin Köse ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Köse’de tamamladı. 2016 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun oldu. 2019 yılında İçişleri Bakanlığının açmış olduğu Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 2020 yılı haziran ayında 108. Dönem Trabzon Kaymakam Adayı olarak görevine intisap etti. Trabzon Valiliğinde İl Merkez Stajını, Amasya ve Kastamonu illerinde Mülkiye Teftiş Stajını, Antalya-Kaş ve Çanakkale-Ayvacık ilçelerinde Kaymakam Refikliği Stajını tamamladı. Aydın-Karpuzlu ve Kayseri-Sarız ilçelerinde de toplam 10 ay süre ile Kaymakam Vekilliği Stajı yaptı. Yurt Dışı Stajı kapsamında İngiltere’nin Nottingham Trent Üniversitesinde 6,5 ay süreyle dil eğitimi aldı. Yurt dışı Stajının tamamlanmasının ardından ülkesine döndü ve 6 Subat 2023'te meydana gelen ve birçok şehri etkileyen deprem felaketinde 3 ay süreyle Malatya ilinde görev yaptı.
25.09.2023 tarihi itibariyle Mahmudiye’de göreve başladı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 01 Mayıs 2024
İmsak 03:36
Güneş 05:14
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:24
Yatsı 20:55