banner333

banner309

Gümüşhaneliler Avcılar'da Buluştu

Avcılar Gümüşhaneliler Derneği (AVGÜYAD)’nin düzenlediği Gümüşhaneliler Buluşması yoğun bir katılım ile Ezo Restoran’da gerçekleşti.

Dernek 08.12.2013, 01:51 08.12.2013, 12:56
Gümüşhaneliler Avcılar'da Buluştu
banner400
Avcılar Gümüşhaneliler Derneği (AVGÜYAD)’nin düzenlediği Gümüşhaneliler Buluşması yoğun bir katılım ile Ezo  Restoran’da gerçekleşti.

Avcılar ve çevre ilçelerdeki hemşerilerin yoğun ilgi gösterdiği geceye Avcılar protokolü ve siyasilerde  yoğun ilgi gösterdi. 

Sunumunu Celal Can’ın yaptığı gecenin açılış konuşmasını AVGÜYAD Başkanı Özcan Özbey yaptı.
Özbey;” Geleneksel buluşmamıza hepiniz hoş geldiniz. Avcılar’da  yaşayan hemşerilerimizin birbirini daha iyi tanıyıp, kaynaşması adına yaptığımız geceye gelen tüm hemşerilerime teşekkür ederim. Amacımız Avcılar’da Gümüşhaneliler olarak kenetlenmek ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmektir. Bu arada programımızı canlı yayınlayan Kanal 29’a da ayrıca teşekkür ederim” dedi.


Avcılar Kaymakamı Hasan Hasan Kürklü, Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, GÜDEF Başkanı Hasan Akdemir, CHP Avcılar ilçe başkanı hemşerimiz Bayram Acar, MHP Avcılar ilçe başkanı Yaşar Seyis  birer konuşma yaptı.


Gece’de AVGÜYAD Forklör ekibi  horon şovu ile damga vururken, Gümüşhaneli sanatçı Serpil Sarı türkü resitali ile keyifli anlar yaşattı.


Geceye, Avcılar Kaymakamı Hasan Kürklü, Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci,  Avcılar Belediye Başkan yardımcısı Adnan Akgül, Avcılar Belediyesi meclis üyeleri Mithat Özbey, Feride Doğan, Arif  Acar, Müjdat Değer, Ersan Uysal, MHP Avcılar ilçe başkanı Yaşar Seyis, CHP Avcılar ilçe başkanı Bayram Acar, Ak Parti Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Muahmmet Karadağ, CHP Avcılar Belediye Başkan aday adayları Erhan Bozan, Cafer Çınar,  GÜDEF Başkanı Hasan Akdemir, GÜMÜP Başkanı Yüksel Hamzaoğlu, GÜDEF Başkan vekili Aytekin Günel, GİYAD Başkanı Yüksel Yalçın, Bağcılar Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Zafer Uçan, Başakşehir İş-Kur Müdürü Köksal Tanış, Gümüşhane Pestil Kömeciler Birliği Başkanı Baki Kara, Ak Parti Gümüşhane Belediye Başkan Aday Adayı Murat Gündüz, Gümüş vadisi Başkanı  Halit Çolak, GÜYAD Başkan Yardımcısı Selçuk Balta, Köse ilçesi Dernek Başkanı Tuncay Kesler, Köse Kabaktepe Dernek Başkanı M. Akİf Kaya, Demirören Köyü Dernek Başkanı Hami Hayal, Kelkit Doğankavak Köyü Dernek Başkanı Osman Yılmaz, Şiran Yeşilbük Dernek Başkanı Yalçın Onur, Şairlerimiz Güngör Celep ve Salih Özel Nebioğlu, Gümüşhane Gündem imtiyaz sahibi Adem Kaya, Haber 29 Genel koordinatörü Serkan Kaya Avcılar’daki Mahalle Muhtarları, Okul Müdürleri , STK Başkanları ve çok sayıda Gümüşhaneli katıldı.

Programa katkı sağlayan iş adamları Ümit Şeker, Murat Gündüz, Hamit Hayal ve Avcılar Belediye Başkan yardımcısı Adnan Akgül’e birer plaket takdim edildi.


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34