banner333

banner309

Gümüşhaneli Kadınlar Başkan Lokman Çağırıcı'yla Kahvaltı'da Biraraya Geldi

Bağcılar Gümüşhaneliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kadın Kolları oluşumunu tamamlayarak 4 Aralık 2013 Çarşamba günü 09:00-12-00 arası Bağcılar Kültür Merkezinde kahvaltılı toplantı'da Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve Başkan Yardımcısı Şahin Köse'yi ağırladı.

Dernek 05.12.2013, 08:46 05.12.2013, 08:52
Gümüşhaneli Kadınlar Başkan Lokman Çağırıcı'yla Kahvaltı'da Biraraya Geldi
banner400
 Bağcılar Gümüşhaneliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kadın Kolları 4 Aralık 2013 Çarşamba günü 09:00-12-00 arası Bağcılar Kültür Merkezinde kahvaltılı toplantı yaptı. Yoğun katılımlı kahvaltı programında Bağcılarda yaşayan Gümüşhaneli hanımlara yönelik nelerin yapılabileceği hususundaki konular değerlendirildi.

Düzenlenen kahvaltı programına Bağcılar Belediye Başkanı Lokman ÇAĞIRICI ve Eşi,  Belediye Başkan Yardımcısı Şahin KÖSE ve Eşi, Akparti İlçe Başkan Yardımcısı Ercan ASLAN ve Eşi,  Akparti Bağcılar Kadın Kolları Başkanı Fatma KIRATLI, Akparti İlçe Başkanı İsmet ÖZTÜRK’ün Eşi Dürdane ÖZTÜRK, Dernek Başkanı Zafer UÇAN ve Yönetim Kurulu aynı zamanda Dernek kurucu üyelerinden Eski Başkan ve Belediye Meclis Üyesi Ali AĞAÇ’ta katıldı.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman ÇAĞIRICI yaptığı konuşmasında Bağcılar Belediyesi olarak Kadın Kollarının yapacağı programlarda Belediye olarak maddi manevi her türlü desteği vereceklerini belitti. Kadın Kollarının tertiplemiş olduğu kahvaltı programına davetlerinden dolayı Kadın Kolları Başkan ve Yönetimine teşekkür etti.

Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Hemşerimiz Şahin KÖSE yaptığı konuşmasında bundan iki ay önce Dernek Yönetim Kurulu ve eşleri ile birlikte Osmanlı Konağında oluşturulan kadın kollarının bu kadar kısa sürede örgütlenerek, yoğun katılımlı programlar yapması, kendisini sevindirdiğini emeği geçen herkese teşekkür ederek bundan sonraki faaliyetlerle alakalı destek sözü verdi.  

Bağcılar Gümüşhaneliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Zafer UÇAN konuşmasında yeni kurulan Kadın Kollarına yapacakları tüm faaliyetlere Yönetim Kurulu ile birlikte tam destek vereceklerini söyledi. Programa katılarak destek veren Belediye Başkanı, Başkan Yardımcılarına,  Akparti İlçe Başkan Yardımcısı ve Akparti Kadın Kolları Başkanına ayrıca değerli vakitlerini ayırıp programa iştirak eden tüm hanımlara teşekkür etti.

Kadın Kolları Başkanı Yeliz UÇAN dernek merkezinde hanımlara yönelik Dikiş-Nakış kursu ile alakalı gerekli alt yapının hazırlandığını birkaç gün içerisinde kursun başlayacağını söyledi. Kursta yapılacak elişlerini 2014 Mart ayı içerisinde öğrencilere eğitim katkı payı için düzenlenecek KERMES programında sergileyerek hem Gümüşhaneli Hanımların ev ekonomilerine katkıda bulunması hem de elde edilecek gelir ile başarılı öğrencilere eğitim katkı payı olarak verileceğini belirtti.





Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48