banner333

banner309

Gümüşhaneli Hemşehri İmam Hatipler Sultanbeyli’de Buluştu

İstanbul’da muhtelif ilçelerinde görev yapan Gümüşhaneli İmam Hatipler Sultanbeyli Gümüşhaneliler Derneği ev sahipliğinde,kahvaltı da bir araya geldi.

Dernek 09.03.2019, 11:52
Gümüşhaneli Hemşehri  İmam Hatipler Sultanbeyli’de Buluştu
banner400

İstanbul’da muhtelif ilçelerinde görev yapan Gümüşhaneli İmam Hatipler Sultanbeyli Gümüşhaneliler Derneği ev sahipliğinde,kahvaltı da bir araya geldi.

Ev sahibi Gümüşhaneliler dernek başkanı Abdulkerim YILDIZ Diyanet İşleri Başkanlığı’nın kuruluş yıl dönümünde hemşeri din görevlilerimizle bir arada olmaktan memnun olduklarını dile getirerek “dernek olarak hemşeri buluşmaları düzenlemekteyiz. Bu buluşmalarımızda esnaf gruplarının yanında eğitim camiamız olarak bir araya gelmiştik. eğitim camiamız buluşmamızda öğretmenlerimizi ve imam hatiplerimizi davet etmiştik,ancak imam hatiplerimizin katılımları az olmuştu.İmam hatiplerimiz talepleriyle bugün İstanbul genelinde görev yapan hemşeri imam hatiplerimizle bir araya geldik.Katılım sağlayan tüm hocalarımıza teşekkür ederim” dedi. Başkan YILDIZ konuşmasında dernek olarak eğitim komisyonumuz planlamasıyla değerler eğitimi konusunda derneğimizde veya ilçemiz salonlarında seminer ve sohbetler düzenlediklerini, katkı sağlayan hocalara ve hemşerilerine teşekkür etti.

Hemşeri buluşmasında Diyanet-sen İstanbul 2. No lu Şube Başkanı Polat ŞENEL konuşmasında, örgütlülüğün önemini vurgulayarak, örgütlülük, birliktelikler dünyada önem kazanırken ülkemizde de artık vazgeçilmez unsur olmuştur.Meslek birliktelikleri kadar hemşeri birliktelikleri de önemlidir.Ortak örf ve kültürü taşıyan birlikteliliklerden biri olan hemşeri imam hatipler buluşmamız önemlidir.Biz hemşeri imam hatiplerimizle beraber olmaktan memnun olduk,her zaman hocalarımızın yanında olmaya devam edeceğiz, katkı sağlayan dernek başkanı ve imam hatiplerimize teşekkür ediyorum dedi.

Üsküdar Müftülüğü Şube Müdürü Abdullah GÜLDALI uzak yakın demeden bugün burada katılan hemşerilerine ve dernek başkanına teşekkür etti. Hemşeri imam hatipleriyle beraber olmanın memnuniyetini dile getirdi.

Hemşeri İmam Hatipler buluşmasında katılanlar, kendilerini kısaca tanıtarak programın yapılmasının önemine vurgu yaparken,bu gibi buluşmaların belirli zaman aralıklarıyla yapılamasını dile getirdiler.Programa Diyanet-sen İstanbul 2. Nolu Şube Başkanı Polat ŞENEL,Başkan Yardımcısı Fehmi Coşar,Üsküdar Müftülüğü Şube Müdürü Abdullah GÜLDALI, Kamil GÜRLÜ, Nizamettin NAR, Muhammer ARSLAN, Mücahit SEMİZ, Muhammet TAŞTAN, Celil KARAGÖZ, Ammar Orhan ARSLAN, Hüseyin AYYILDIZ,Yemen ERDEN, Adem PALA, Bünyamin YILMAZ, Ekrem BORA, İlhami AYYILDIZ, Mehdi DEMİR, Muhammed YILMAZ, Mustafa KORKMAZ, Osman OSMANOĞLU,Selami SATILMIŞ, Sevban PALA, Davut ZOR, İsa KAYAKLI, Yasin SAKA, Abdullah GÜLDALI, Ahmet YILMAZ, Furkan YILMAZ, İsa TAŞTAN, Osman KURTULAN, Muhammed ARSLAN, Orhan AKSAM ve GÜMÜŞ-DER Yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09