banner333

banner309

Gümüşhaneli Bürokratlar Orgeneral Öztürk'ü Ziyaret etti

Merkezi Ankara’da bulunan Gümüşhaneli Bürokratlar ve Kamu Çalışanları Derneği (GÜBDER) Gümüşhane’nin en üst düzey bürokratı olan Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Dernek 10.12.2013, 20:15 10.12.2013, 20:16
Gümüşhaneli Bürokratlar Orgeneral Öztürk'ü Ziyaret etti
banner400

Ziyarete GÜBER Başkanı Erol Tekçe ve Yönetim Kurulu Üyeleri  Arslan Kılıç, D.Şahin Aygün, Coşkun Çildoğan, İsa Yılmaz, Berrin Akıntürk Kazancı, Baki Tuncel, Ekrem Yıldız, Selma Kırmaz, Seyfullah Yılmaz, Emin Yıldız, Mustafa Tuygun Ve İstişare Kurulu Üyelerinden Başbakanlık Müşaviri Cemil Yılmaz, Sayıştay Yüksek Deneticisi Ahmet Akçay, KOSGEB Başkan Yardımcısı Hüseyin Tüysüz, Merkez Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Aydöner, Halk Otobüsleri Odası Başkanı ve Ankaragücü Spor Kulübü Başkan Vekili Ercan Soydaş, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Taş, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı Atilla Erenler, Karayolları 4. Bölge Müdürü Zeynel Abidin Yeşil, TPE Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Kemal Nalçacı, Siyasal Bilgiler Üniversitesi Bilişim Dairesi Başkanı Adnan Yılmaz, Tarım Bakanlığı Eğitim ve Bilişim Dairesi Başkanı Turan Şişman, Dışkapı Çocuk Hastanesi Başhekimi Emrah Şenel ve Ulus Devlet Hastanesi Başhekimi Orhan Koç katıldı.

Oldukça samimi geçen ziyarette Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk hemşerileriyle beraber olmaktan mutluluk duyduğunu, memleketini çok sevdiğini ve yaz tatilinde bir gün bile olsa Gümüşhane’ye uğramayı düşündüğünü söyledi. Orgeneral Öztürk, kamuoyunda konuşulan acemi birlik yerleşkesi için kesin bir karar alınmış olunmamakla birlikte Kelkit havzasındaki ilçelerinin her birinin bunun için uygun olduğunu ifade etti. Köse Havaalanı ile ilgili de buranın hiç değilse ambulans ve acil durumlar için kullanılabilir bir duruma getirilebileceğini kaydeden Orgeneral Öztürk, Gümüşhane’deki değişimi Kurban Bayramında yaptığı bir ziyaret sırasında gördüğünü, özellikle karayollarının çalışmalarını takdirle karşıladığını belirtti.

Orgeneral Öztürk, Gümüşhaneli hemşerilerini orduda değişik makamlarda görmenin kendini sevindirdiğini, nitelik olarak tamam ancak nicelik olarak yeterli görmediğini belirtti. Son zamanlarda ülkemizin sınırını zorlayan güvenlik tehditlerinden dolayı sürekli bir teyakkuz durumu yaşadıklarını da söyleyen Orgeneral Öztürk, “Türkiye olarak ülkemize gelecek her türlü dış tehdide karşı son derece hazır durumdayız ve tüm vatandaşlarımızın bu güvenle huzur içerisinde olmalarını istiyoruz.” dedi.

GÜBDER Başkanı Erol Tekçe ise ziyaret heyetini tek tek takdim ederek, “Saygıdeğer Hava Kuvvetleri Komutanımızın yoğun bir çalışma temposunun olduğunu biliyoruz. Buna rağmen, bizlere zaman ayırmanızı ve bizleri kabul etmeniz büyük bir nezaket. Bu kabulünüz hemşerilerinize ne derece önem verdiğinizin de bir ispatı. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız adına şükranlarımızı arz ediyoruz. Şahsınızın Gümüşhaneli bürokratlar açısından bu güne kadarki en üst düzey temsilli bir makama sahip olduğunuzu ve bu nedenle sizleri bizlerin onursal başkanı olarak gördüğümüzü de bilinmesini isteriz. Sizlerin bu makamda oluşunuzdan dolay tüm Günüşhaneliler gibi bizlerde mutluyuz ve gururluyuz. Bilvesile görevinizde üstün başarılar diliyor tüm hemşerilerinizin dualarının sizinle olduğunuzun bilinmesini istiyor şükranlarımızı arz ediyoruz.” dedi.

Daha sonra GÜBDER çalışmaları hakkında bilgile veren Tekçe, Ocak ayında yapılacak olan “Gümüşhaneli Bürokratlar Buluşma Programı” İçin Orgeneral Öztürk’ten olağan üstü bir durum olmadığı müddetçe katılma sözü aldı.

Daha sonra tek tek söz alan ziyaret heyeti kendilerini tanıttıktan sonra çalışma alanlarıyla ilgili Orgeneral Öztürk’e bilgi verdiler.

Program, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk’e GÜBDER adına Gümüşhane Konak Maketi formunda takdir nişanı takdim edilmesi ve kırmızı beyaz ağırlıklı formlarla bezeli Gümüşhane yöresel ürünlerinden oluşan hediyelerin takdimiyle son buldu.

Yorumlar (3)
sedar akdemir 10 yıl önce
Bir hava liseli babası olarak ve bir Gümüşhane li olarak komutanımızla gurur duyuyoruz Allah her daim muvaffak etsin.
hikmet 10 yıl önce
bırakın bu makamları daha önce tanıyormuydunuz sankı kendin
izi göstermek duygularınız için uğraşmayın
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37