banner333

banner309

Gümüş Gelişim Akademisi Eğitimleri Devam Ediyor

Gümüş Gelişim Akademisi'nin bu haftaki konuğu iletişim uzmanı Başkent Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Özcan YAĞCI oldu.

Dernek 10.11.2014, 08:11 10.11.2014, 08:15
Gümüş Gelişim Akademisi Eğitimleri Devam Ediyor
banner400
Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği GÜBDERGenel Merkezinde yapılan Gümüşhaneli Üniversite Öğrencilerine yönelik ek eğitim ve öğretim amaçlı kurulan akademinin bu haftaki konu başlığı "Öğrenim Teknikleri ve Etkili iletişim" idi.

Profosör YAĞCI; İletişimde başarının ön şartının ön yargılardan uzak ve içtenlikten geçtiğini,bunun için öncelikle bu günkü gençlerin eğer yarınlarda daha mutlu olmak için, öncelikle bir şey yapmak için bir başka şeyden vazgeçmeleri prensibini vurguladı. Mesela kahvehanede zaman geçirmekten vazgeçerek bura da olmayı tercih etmek yani kazanımlı doğru bir tercih ile başlamak iyi bir tercihtir. Mizah ve iletişim, Müzik ve iletişim gibi başka bir çok iletişim metodunun varlığından yola çıkarak özellikle bu günkü gençlerin sanal iletişimin kontrolsüz bir gerçeklik ötesi içinde vücut teması göz teması duygu teması olmayan apsürt bir iletişim olduğunu,bunun çokta sağlıklı bir iletişim olmadığını, artık buna karşı hem ferdi hemde kişisel bazda tedbirler almak gerektiğini söyledi. Daha sonra gençlerle bir çok somut hayat hikayeleri ve teşbihlerle sağlıklı bir iletişimin kurulması durumunun anlatıldığı seminer ikinci dönem uygulamalı bir iletişim dersi daha verilerek konunun bire bir pekiştirilmesi kararı ile sona erdi.

Program sonunda GGA Eğitim sorumlusu Yrd. Doç.Dr. Turan ŞİŞMAN Profösör YAĞCI'ya katılımından dolayı bir teşekkür konuşması yaptı.GÜBDER Başkanı Erol TEKÇE'nin Gümüş Konak ve Köme Pestil içeren hediye takdiminin ardından toplu fotograf çekimi ile Eğitim programı sona erdi.



Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45