banner333

banner309

Gümüş Gelişim Akademisi Ahmet Gündoğdu'yu ağırladı

Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği'ne bağlı Gümüş Gelişim Akademisi Ahmet Gündoğdu'yu ağırladı

Dernek 02.12.2017, 20:40 02.12.2017, 20:46
Gümüş Gelişim Akademisi Ahmet Gündoğdu'yu ağırladı
banner400

Merkezi Başkent Ankara da bulunan Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği'ne bağlı Gümüş Gelişim Akademisi bu dönem ki sohbetlerine İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Orhan KOÇ,Merkez Bankası Başkanı Başdanışmanı  Mustafa AYDÖNER,Araştırmacı-Yazar Adem EZBER'İn ardından bu hafta da Ankara Milletvekili ve TBMM Meclis İdare Amiri Ahmet GÜNDOĞDU'yu konuk etti.

GÜNDOĞDU, yakın tarihten bu yana Türkiye üzerinde Batı müstemlekecilerinin tezgahlarını ve oyunlarını anlatarak son dönemlerde bu şer cephesinin çok yönlü ve toplu saldırıları ile karşı karşıya olduklarını söyledi.Özellikle gençlerin bu ve buna benzer tüm saldırılara daha çok çalışarak gövdelerini siper etmelerini söyledi. Özellikle son gezi,6-8 Eylül ve 17-25 Aralık ve ardından özellikle 15 Temmuz ihanet kalkışması göstermiştir ki her ne yaparsa yapsınlar istedikleri kadar şirret ve alçaklıkta bulunsalar bu millet özgürlük ve bağımsızlık noktasında hiç kimseye boğun eğmemiştir ve eğmeyecektir. Dik duran onurlu duran bir liderin arkasında onurlu duran bu aziz millet bir destan yazmıştır ve yazmaktadır. Dünyanın hangi ülkesinde tankların önüne kendilerini atan,mermilere göğüs geren bir millet vardır. O hain gecede TBMM'yi ilk açan İdare Amiriyim, o geceye kadar TBMM'sini  bombalamak hiç bir düşmanın yapmadığı yapamadığı bir işti. Ne büyük bir hainlik bunu anlamamız için bunu ibreti alem için her yerde anlatıyoruz ve anlatacağız.Meclisin hasarlı bir bölümünü koruyarak yeni nesillere gösteriyoruz göstereceğiz..

Genç Kardeşlerim Türkiye sadece bu bölgenin insanlarının yada ümmetin değil tüm insanlığın umududur. Cumhuriyetimizin kurucu lideri Gazi Mustafa Kemal ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın hedef alındığı bir batı medeniyeti size bize ne anlatıyor bunu iyi düşünmek lazım. Yerli olan milli olan her vatandaşımız tıpkı Soner Yalçın'ın son makalesinde olduğu gibi emperyalist batının bu saldırısına ortak bir müdafaa hattı oluşturmalıdır.

Bu güne kadar milli varlığımıza yapılan saldırıların her türlüsünün püskürtüldüğünü ve geleceğimizin inşallah aydınlık olduğunu bizlerin sizlerin hepimizin bu insanlığa umut olan ülkemizin Türkiye'mizin bekasına ve istiklaline sahip çıkıp çok çalışmamız ve koşturmamız gerektiğini unutmamak lazım. Yoksa Allah nurunu şüphesiz ki tamamlayacaktır. Biz Allah'ın bu vaadinde yeralan bir topluluk olmayı murad ederiz, öyle ki aksi bir durumda şüphesiz ki Allah bizim defterimizi dürüp yerimize  yeni kavimler getirir.

Gümüşhaneli Gençler! tüm gençlerimizden beklediğimiz gibi sizlerdende beklentimiz işte bu bilinçle okumalısınız uyanık olmalısınız ideal ve hedefleriniz olmalı ne yaptığınızı bilmelisiniz yoksa Yunusun dediği gibi bu okumak nice okumak olacaktır,dedi.

Daha sonra soru cevap kısmında güncel olan ABD deki Rıza Sarraf yargılanmasıyla ilgili yöneltilen soruya GÜNDOĞDU, şahsi düşüncem Sarraf'ın daha önceki zamanlardan hazırlanmış her haliyle tam bir kurgu olduğunu lakin Halkbank'ın güzide bir kuruluşumuz olması hasebiyle bu konudaki yıpranmalara karşı dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

Daha  sonra gençlerle birebir ilgilenen GÜNDOĞDU'ya GÜBDER Başkanı Erol TEKÇE'nin klasikleşen hediyesi olan Gümüş Konak Maket evi hediye edilerek program sona  erdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34