banner333

banner309

GÜDEF Ziyaretlere Devam Ediyor

İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonundan Yeni Seçilen Başkanlara Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor.

Dernek 17.12.2018, 12:50
GÜDEF Ziyaretlere Devam Ediyor
banner400

Ataşehir’de bulunan İl Derneğinin Kasım ayında yapılan kongresinde başkan seçilen Ekrem ÇİÇEK ve ekibine dernek merkezinde hayırlı olsun ziyareti yapıldı. Ziyarete Federasyon Başkanı Vahit OLGUN, Genel Sekreter M. Tahir SOYLU, Muhasip Murat FİDAN, 1. Bölge Bşk. M. Fatih ÇOBAN, Genel Başkan Yardımcıları Burhan İNCİR, Muammer KORÇİL ve Erdal ÇİÇEK, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali FİDAN ve Melek ÇUBUKÇU, Gümüşhane Temsilcisi Seyfettin ÇİÇEK, Ataşehir Meclis üyesi Aday Adayları Sami FINDIK ve Özkan İNCİR katıldılar.

Federasyon Başkanı Vahit OLGUN tanışmanın ardından yaptığı konuşmasında, Ekrem ÇİÇEK ve ekibine yeni görevlerinde başarılar diledi. OLGUN, "Ataşehir derneğimizin kurucu başkanlığını yapmış olan ve federasyonda da görev yaptığımız Ekrem başkanın bundan sonra daha iyi noktalara taşıyacağından herhangi bir kuşkumuz yoktur. Bugüne kadar Ataşehir derneğimizde görev yapmış olan Bayram başkan başta olmak üzere tüm başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Değerli arkadaşlar bizler aldığımız görev en iyi şekilde ve sizlere yakışır şekilde yapmaya gayret ediyoruz. İstanbul’da bulunan derneklerimiz dahil olmak üzere ülke genelinde kurulu İl derneklerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz. Misyonumuz olan sıkılmadık el girilmedik gönül bırakmayacağız. Federasyon olarak geçen hafta valilerimizi ziyaret ettik. İl, İlçe, Belde ve Köy derneklerimizi ziyaret ederek 2019 planlarımızı birlikte yapmak ve çalışmalarımızda birlikte hareket etmek üzere çalışıyoruz. İnşallah şubat ayı içerisinde kurtuluş günlerini, nisan ayı içerisinde tanıtım günlerini gerçekleştireceğiz. Yeni seçilen yönetimle güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyor, Ekrem başkan ve ekibine başarılar diliyorum.” dedi.

Dernek Başkanı Ekrem ÇİÇEK ise, "Öncelikle bugün bizleri ziyaret ederek onurlandıran başta Genel Başkanımız Vahit OLGUN’a, ekibine ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Değerli arkadaşlar yeni seçilen ekip olarak çalışmalarımıza hız vereceğiz. Ayrıca yapılacak olan çalışmalarda eskiden olduğu gibi federasyonumuzda yanında olduğumuzun bilinmesini istiyorum. Hedef olarak yeni yılda yeni bir dernek lokali çalışmamızı tamamlayacağız." dedi.

Samimi bir ortamda geçen ziyaret kartol, lavaş, lor ve pekmez ikramının ardından sona erdi.

TUZLA DERNEĞİNE ZİYARET;

Tuzla’da bulunan İl Derneğinin Kasım ayında yapılan kongresinde başkan seçilen Turan ALEMİN ve ekibine dernek merkezinde hayırlı olsun ziyareti yapıldı. Ziyarete Federasyon Başkanı Vahit OLGUN, Genel Sekreter M. Tahir SOYLU, Genel Başkan Yardımcıları Aydın YILDIZ, Yunus AKÇAY, Temel OLGUN ve Cevdet ALEMİN, Yönetim Kurulu Üyeleri Sinan TERZİ, Yücel YILMAZ ve Abdi DÜZGÜN katıldılar.

Federasyon Başkanı Vahit OLGUN tanışmanın ardından yaptığı konuşmasında, Turan ALEMİN ve ekibine yeni görevlerinde başarılar diledi. OLGUN, " Telefonla hayırlı olsun dileklerimizi iletmiş olsak da tüm yönetime tebriklerimizi iletmek üzere buraya geldik. Bugüne kadar Tuzla Derneğimizde Başkanlık yapmış olan başta Genel başkan yardımcımız Cevdet ALEMİN olmak üzere tüm başkanlarımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu sene Gümüşhane’mizin 101. Kurtuluş gününü Anadolu yakasında yapmayı düşünüyoruz. O yüzden Anadolu yakasında bulunan İl, İlçe ve köy derneklerimize büyük görevler düşmektedir. Ayrıca siz değerli arkadaşlarımızdan 2019 yılı hedeflerinin belirlenmesi ve yapılacak çalışmalarımızda desteklerinizi bekliyorum. Tuzla dernek yönetimimizin, tüm ilçelerimizin temsil edildiği bir yapı olarak kurulmuş olmasından da duyduğum memnuniyeti iletmek istiyorum. Yönetim kurulum adına bizleri ağırlayan yönetiminize teşekkür ediyorum. " dedi.

Dernek Başkanı Turan ALEMİN ise, "Öncelikle bugün bizleri ziyaret ederek onurlandıran başta Genel Başkanımız Vahit OLGUN ve ekibine ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Sn. Başkan yaptığınız çalışmaları ve ziyaretleri yakından takip ediyoruz, hemşerilerimiz adına gururlanıyor ve başarılarınızın devamını diliyorum. Federasyonumuzun yapacağı çalışmalarda her daim sizlerle birlikte olduğumuzun bilinmesini istiyor ziyaretiniz dolayısıyla şahsınızda tüm yönetiminize teşekkür ediyorum. " dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11