banner333

banner309

GÜBDER Milletvekili Üstün'ü Konuk Etti

Ankara Gümüşhaneli Bürokratlar ve Kamu Çalışanları Derneği (GÜBDER) bu hafta içerisinde Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın’dan sonra diğer Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün’ü ağırladı.

Dernek 26.05.2014, 00:13 26.05.2014, 00:14
GÜBDER Milletvekili Üstün'ü Konuk Etti
banner400
 Ankara Gümüşhaneli Bürokratlar ve Kamu Çalışanları Derneği (GÜBDER) bu hafta içerisinde Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın’dan sonra diğer Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün’ü ağırladı.

Toplantı Gümüşhaneli hemşerimiz Hasan Seven’in Çukurambar’da ki Evin Döner Protokol salonunda yapıldı. 

Toplantı açılış konuşmasını yapan GÜBDER Başkanı Erol Tekçe, Gümüşhaneli Bürokratlar olarak son zamanlarda bazı olumsuz gelişmeler üzerine Milletvekilleriyle bir görüş alış verişi yapmak maksadı hasıl olduğu dolayısıyla bu iki toplantıyı organize ettiklerini söyledi.

Tekçe, Milletvekillerinin konunun hassasiyetinin farkında olduklarını ve bundan sonraki süreçte daha aktif olacaklarını umduklarını belirterek, “Bürokraside ne kadar varsanız bölge ve iliniz lehine her türlü yatırım ve projelerde de o kadar söz sahibisiniz demektir. Bu durum o meşhur Çin atasözündeki balık vermek yerine balık tutmayı öğretmek gibidir. Bir ilin Bürokrasideki varlığı güçlü ise orada siyasetçilerinde idarecilerinde işi önemli derecede kolaylaşır. Aksi halde her alanda bir patinaj söz konusudur.” dedi.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün ise konuşmasında Gümüşhaneli bürokratların varlığı ve gücünün kendileri için çok önemli olduğunu fakat her il için durumun aynı olduğunun da unutulmaması gerektiğini söyledi.

Bir göreve liyakatli hemşerilerinin talip olması halinde ellerinden geleni yaptıklarını kaydeden Milletvekili Üstün, “Fakat bazı durumları da bilmek durumundayız. Öğleki bazen kendi bürokratlarımızı kendi hemşerilerimiz bizlere şikâyete geliyorlar. Böyle olunca biz üzülüyor zor durumda kalıyoruz. Gümüşhane’nin bir ve beraber olmak gibi bir zorunluluğunun olduğunu bunu hem Gümüşhane hem de Ankara ve diğer illerde istişare ederek sağlamak gerektiğini tekrar ifade ediyorum. Gümüşhane için elimizden geleni yapıyoruz, bundan sonraki süreçte de aynı gayretle çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Toplantıya GÜBDER yönetiminden Erol Tekçe, Kemal Nalçacı, Emin Yıldız, Şahin Aygün, Coşkun Çildoğan, Aslan KILIÇ, Seyfullah Yılmaz, Selahattin Kurt, Hakime Eylül  Zal, Mukaddime Kılıç, Mustafa Tuygun, İsa Yılmaz, Baki Turan Tuncel, Aysun Sincanoğlu katıldı.


Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 11 Mayıs 2024
İmsak 03:20
Güneş 05:03
Öğle 12:23
İkindi 16:17
Akşam 19:35
Yatsı 21:10