banner333

banner309

GÜBDER, Bürokratları ve STK Başkanlarını Buluşturdu

Türkiye Geneli Gümüşhaneli Bürokratlar ve Gümüşhaneli STK Başkanları buluşması gerçekleşti.

Dernek 24.01.2021, 17:38 24.01.2021, 17:49
GÜBDER, Bürokratları ve STK Başkanlarını Buluşturdu
banner400

Ankara Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği (GÜBDER) öncülüğünde Türkiye’deki Gümüşhane Derneklerinin Başkanları ve Gümüşhaneli Bürokratlar online olarak istişare buluşmalarının ilkini Online olarak  gerçekleştirdi.
 

Oldukça geniş bir katılımla gerçekleşen toplantıda özellikle çalışmaşarla ilgili iyi uygulama örnekleri paylaşılarak karşılıklı bir dayanışma kararı alındı.
 

GÜBDER Başkanı Erol Tekçe yaptığı açılış konuşmasında ; “Gümüşhaneli Bürokratlarla STK Başkanlarımızı biraraya getirerek aracısız direk tanışma fırsatı oluşturduk ve bu tanışmalar artarak daha kapsamlı olarak devam edecek. Bu yapılan farkındalıkla tüm Türkiye deki hemşehrilerimiz için bir dayanışma ve yardımlaşma platformu ve imkanı oluşmasını amaçlıyoruz.Şu ana kadar oldukça güzel geri dönüşler alıyoruz. Akıl için tarik birdir der Atalarımız. İnşallah ilerleyen dönemde bunun faydalarını görmeye başlayacağız diye düşünüyorum..Yunus Emremizin dediği gibi ‘Gelin Tanış Olalım İşi Kolay Kılalım’ düsturunca yola çıktık, çaba bizden başarı Allah’tan” diye konuştu.

Moderatörlüğünü OSTİM Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr.Turan Şişman Teknik Destek sorumluluğunu M.Kemal Nalçacı’nın yaptığı “I.Gümüşhaneli STK Başkanları ve Bürokratlar Buluşması”nın ikincisi pandemi sonrası Ankara da iki günlük bir kurultay şeklinde yapılması kararlaştırıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39