banner333

banner309

GİYAD'da, Görev Dağılımı Yapıldı

Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GİYAD) Yönetim kurulu Serkan Kaya başkanlığında bir araya gelerek görev dağılımını yaptı.

Dernek 04.02.2014, 01:37 09.02.2014, 01:02
GİYAD'da, Görev Dağılımı Yapıldı
banner400

İBB Florya Tesislerinde gerçekleşen GİYAD Yönetim kurulu toplantısında Serkan Kaya başkanlığında mevcut yönetim görev dağılımını yaptı.  Toplantıya katılan yönetim kurulu üyelerinin yeni görevleri tebliğ edildi.

Başkan Serkan Kaya, Başkan vekili Murat Kaya, Genel Sekreter Bayram Kaya, Başkan Yardımcıları Timur Şahin, Yüksel Kaya, Erdal Çiçek, Tamer Orakçı ve Hüseyin Kaya, Muhasip Yüksel Eryılmaz, Denetleme Kurulu Başkanı Yavuz Ulutaş, Disiplin kurulu başkanı Necmettin Eryılmaz, yönetim kurulu üyeleri  Murat Kaya, Erdoğan Kaya, Sezayi Efe, Engin Orakçı, Semra Dereli, Cem Demirel, İsmail Oğur, Davut  Gündüz'den oluşurken Kanal 29’dan sorumlu yönetim kurulu üyeleri Bayram Küçük ve Gürkan Yıldız oldu.

GİYAD Danışma kurulu ise; Yüksel Yalçın,  Yüksel Hamzaoğlu, Ramazan Kahveci, Reşat Sağırkaya, Celal Demir, İskender Haramancı, Tuncay Orakçı ve Davut Ficil’den oluştu.

Program sonu Başkan Serkan Kaya Onursal Başkan Yüksel Yalçın’a derneğe vermiş olduğu emeklerden ötürü bir plaket takdim etti.

Toplantıya ayrıca Ak Parti Şiran ilçe başkanı Bekir Kara’da misafir olarak katıldı.





Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (1)
aaa 10 yıl önce
giyad'ı yakından takip eden biri olaraktan kafama takılan birkaç soru var, giyat da genel kurul yapılmadı sadece başkan değişikliği oldu, ama seçimle gelen yönetim kurulunun değişmesi ve bu kuruldkilerin haberleri bile olmadan bunun yapılması hukuki ve etikmidir merak ediyorum.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38