banner333

banner309

GİYAD, MHP K.Çekmece Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız'ı Ağırladı

MHP Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Muharrem Yıldız, GİYAD’a konuk oldu.

Dernek 28.03.2014, 00:04 28.03.2014, 00:10
GİYAD, MHP K.Çekmece Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız'ı Ağırladı
banner400

Yerel seçimlere sayılı günler kala adaylar STK’ları dolaşmaya devam ediyor. GİYAD, MHP Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Muharrem Yıldız’ı ağırlayarak, projelerini dinledi.

MHP Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız;” Küçükçekmece’de daha önce denenmiş 2 parti var.  Artık denecek bir MHP kaldı. 10 Yıllık AKP Belediyeciliğinde Küçükçekmece’ye yapılan doğru düzgün bir hizmet olmadığı ortadadır. Biz projelerimizle geliyoruz. Bir çok projemiz var, bazılarına değinecek olursak, yıllardır temizlenmeyen Küçükçekmece gölünü temizleyip, uluslar arası spor yapılır hale getireceğiz. Küçükçekemece’nin kız kulesi Göl Kule’yi yapacağız. Her mahalleye semt pazarı ve semt pazarlarının yanına çocuk kreşleri yapacağız, pazara çocuğu ile gelen anne çocuğunu kreşe bırakabilecek. Dernekler için bir plaza yapıp, her il derneğine 100 metrekarelik tahsis edeceğiz ve bu plazanın içersinde  konferans salonu, sosyal tesis gibi alanlar bulunacak. Her mahalleye kreş ve yas evi yapacağız. En önemlisi muallesef ilçmiz uyuşturucu kullanımında ilk sırada yer alıyor ve uyuşturucu kullanma yaşı 8-9’lara kadar düşmüş durumda, Küçükçekmece’de uyuşturucu ile mücadele edip, bu işin taşeronlarına geçit vermeyeceğiz. 30 Mart Gümüşhaneli hemşerilerimin desteğini bekliyorum. Ben de dernek başkanı bir kardeşiniz olarak beni  misafir edip, dinlediğiniz için teşekkür eder, çalışmlarınızda başarılar dilerim” dedi.

GİYAD Başkanı Serkan Kaya, Muharrem Yıldız’a ziyaretinden ötürü teşekkür edip, seçimlerde başarılar diledi. Yıldız Kanal 29 stüdyosunuda gezerek, fotoğraf çekildi.






Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27