banner333

banner309

GİYAD'dan Çocuklar Üşümesin Kampanyası

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde faaliyet gösteren Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GİYAD) ‘Çocuklarımız Üşümesin’ sloganıyla hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projesi kapsamında ihtiyaç sahibi, yetim-öksüz ve düşük gelirli ailelerin 2-15 yaş kız ve erkek çocukları için su ve rüzgâr geçirmeyen kışlık mont ve ayakkabı dağıtımı yaptı.

Dernek 18.11.2021, 09:23 19.11.2021, 08:16
GİYAD'dan Çocuklar Üşümesin Kampanyası
banner400

GİYAD dernek merkezinde montların dağıtımı yapılırken Gümüşhane merkez başta olmak üzere, Torul, Kürtün, Şiran, Köse, Kelkit ilçelerine ve ArzularKabaköy beldesine gönderimi yapıldı. Yapılan çalışma kapsamında toplam 160 Adet çocuk montu ve 50 çift ayakkabı dağıtımı gerçekleştirildi.

Yapılan çalışmayla ilgili bilgi veren GİYAD Başkanı Bayram Erdem, “Bu anlamlı kampanyada başta kurum ve kuruluşlar olmak üzere destek olan ve katkı sunan yardımsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca GİYAD derneğimizin kıymetli yönetiminden ve üyelerinden; Turan Dereli, Adem Dede, Fatih Efe, Cem Demirel, Sinan Altıparmak, Beytullah Dede, Mustafa Orakçı, Reşat Sağırkaya, Ramazan Arslan, Mutlu Arslan, Harun Gülap, Fikret Ceylan, Necmi Çimen, İdris Dereli olmak üzere, maddi, manevi ve emeğiyle destek olan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. İyilik yapanlara ve kalplerinde iyilik taşıyanlara selam olsun!” dedi.

Erdem, popülizmden uzak, statik değil dinamik, çağı anlayan, değer üreten, bireye ve topluma katkı sağlayan, örnek olan, profesyonel bir sivil toplum hareketi olma yolunda çalışmalar yaptıklarını ve bunu en üst noktaya taşımayı hedeflediklerini belirtti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38