banner333

banner309

Fikri Işık ve Osman Akgül İstanbul'daki Hemşehrilerimizle Bayramlaştılar

Gümüşhaneli eski bakan ve Akparti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ile Gümüşhane Milletvekili H.Osman Akgül, İstanbul'da bulunan Gümüşhane derneklerini ziyaret ettiler.

Dernek 08.06.2019, 12:09 08.06.2019, 12:41
Fikri Işık ve Osman Akgül İstanbul'daki Hemşehrilerimizle Bayramlaştılar
banner400

İstanbul'un dört bir yanındaki Gümüşhane derneklerini ziyaret eden Fikri Işık ve Osman Akgül'e hemşerilerimiz tarafından yoğun ilgi gösterildi. Gümüşhaneli hemşerilerimizle memlekete havasında geçen bayramlaşma programıyla ilgili Gümüşhane Milletvekili Osman Akgül yaptığı açıklamada; Değerli hemşehrilerimizle bayramlaştık, memleket havasını İstanbul'da da hissettik. Ayrıca hemşerilerimize Binali Yıldırım Başkanımızın selamlarını ilettik, dedi.

Program kapsamında; ‪İstanbul/Tuzla’da Gümüşhane Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği, Sultanbeyli Gümüşhaneliler Derneği, Ümraniye'de Gümüşhane Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği (GÜYAD), Beykoz Gümüşhaneliler Derneği,  İstanbul/Eyüpsultan’da Salyazı Derneği, Köse Yaylım Köyü Derneği, Bağcılar Gümüşhaneliler Derneği, Köse İlçesi ve Köyleri Derneği, Küçükçekmece'de Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma Dayanışma Derneği ve Avcılar Gümüşhaneliler Derneği'ni ziyaret eden vekiller hemşerilerimizi ziyaretlerine devam ediyorlar.

Bağcılar Belediye Başkanımız Lokman Çağırıcı ve Başkan Yardımcısı hemşerimiz Şahin Köse, Bahçelievler Belediye Başkanımız Hakan Bahadır, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ve Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda hemşerimiz dernek programlarına ve ilçedeki ziyaretlere eşlik ettiler.

Yorumlar (1)
Reşat sağırkaya 5 yıl önce
Hep seçimden seçime hatırlanıyoruz unutmayalım .siyaset böyle bişe
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39