banner333

banner309

Ereğli Gümüşhaneliler Derneği'nden Uysal'a Sıcak Karşılama

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Uysal’a Gümüşhaneliler Derneği’nde de konfetilerle karşılama.

Dernek 10.03.2014, 08:37 10.03.2014, 08:41
Ereğli Gümüşhaneliler Derneği'nden Uysal'a Sıcak Karşılama
banner400

  EREĞLİ ÇOCUĞU NE ZAMAN ÇÖPTE ÇALIŞMAKTAN KURTULACAK?”

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Uysal’a olan ilgi ve rağbet her geçen gün artarken,  seçim gezilerini sürdüren Uysal, Göçmenler Mahallesindeki kahvehane toplantısında vatandaşların sorunlarını dinledi. Gümüşhaneliler Derneği’nde de konfetilerle karşılanan Uysal’a Önceki Dönem Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan’da ‘Sayın başkan’ diye hitap ederek 30 Mart’ta Ereğli’nin AK Belediyeler safına katılacağını söyledi.

Dr. Hüseyin Uysal, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve Belediye Meclis üyesi adayları ve gençlik kollarıyla birlikte sürdürdüğü seçim gezilerinde insanların otobüslerin önünü keserek kendisine sevgi gösterilerinde bulunduklarını belirtti. Kadınların ilgisine de teşekkür eden Uysal’a kahve ziyareti sırasında adının İlkay olduğunu belirten fiziksel engelli bir vatandaş, ‘Ereğli Belediyesi’nin üst kademesi, hep dışarıdan gelen insanlarla dolu. Ereğli çocuğu ne zaman çöp ve kanalizasyon işlerinde çalışmaktan kurtulacak?’ diye sordu.

VATANDAŞ: “EREĞLİLİLER BURADAN BİR BİR UZAKLAŞTIRILIYOR”

Hüseyin Uysal’da herkesin eğitim seviyesine göre iş kadroları belirlendiğini ifade edince vatandaş, ‘Aynı diplomaya sahip yüzlerce Ereğlili var. Bunlar hep park bahçe işlerine veriliyor. Bizler bundan rahatsızız. Aynı seviyedeki özellikle Ereğlililer buradan bir bir uzaklaştırıldı. Siz seçilirseniz, bu duruma son verecek misiniz?’ dedi. Uysal’da, ‘Bu soruyu aslında mevcut belediye başkanına sormanız daha iyi olurdu ama biz aynı eğitim seviyesinde olan kimseyi ayırt etmeyiz. Ayrımcılık siyaseti yapmayacağız.’ Dedi.

VATANDAŞ: “SAHİLLE YATIP KALKIYORUZ. SİZİN PROJELERİNİZ NELER?”

Bir vatandaşta, ‘Biz Ereğli’de sahille yatıp kalkıyoruz. Cepte para olmayınca çay bile içemiyoruz. Ereğlili iş bulmaya dışarılara gidiyor. Sizin AK Partili başkan adayı olarak sahilden başka projeleriniz var mı?’ diye sorunca Uysal’da, ‘Bizim 36 projemizin her biri birer iş imkânı. Burada belki yüzlerce insan çalışacak. Bunun yanında bölgenin sanayicisi ve yatırımcısını da buralara davet ederek işsizliğin belini kıracağız’ diye cevap verdi. 

Gümüşhaneliler Derneği ziyareti sırasında konfetilerle karşılanan Hüseyin Uysal’a sıcak bir karşılama yapan Ereğli’de yaşayan Gümüşhaneliler, Dr. Uysal’ı soru yağmuruna tuttu. Bir vatandaş, ‘Başkanım, emlak vergileri çok yüksek ayrıca su da çok pahalı ucuzlayacak mı?’ diye sorarken, başka bir vatandaşta Ereğli’nin çarpık yapılaşması yüzünden arka mahallerinin hizmet alamadığından dert yandı. 

FAZLI ERDOĞAN: “30 MART KARADENİZ EREĞLİ’NİN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK”

AK Parti Önceki Dönem Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan’da ülkenin çok kritik bir dönemden geçtiğini hatırlatarak, bu seçimlerin önemine dikkat çektiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi: 30 Mart akşamı inşallah Ereğli’de AK belediyelerin safına katılmış olacak. 20 yıldır bu şehirde sahile yatırım yapan bir belediye var. Tabi ki sahilimiz güzel ama bu yetmez.

“BİR TARAFTA VEKİLİMİZ ERCAN CANDAN, ORTADA ADAYIMIZ BİR TARAFTA DA BEN”

Belediyenin yüksek bir bütçesi var. Ben bu seçimin alacağına inanıyorum, tüm Ereğli halkının da inanmasını istiyorum. Hangi partili olursanız olun, siz sizlere verilen hizmete bakın. Bu bağlamda sosyal demokrat bir aday olan Hüseyin Uysal ile yola devam kararı aldık. Kendisine gösterilen ilgi her geçen gün artıyor. Ereğli almak için elimizi değil başımızı taşın altına koyduk. Sayın Başbakanımızda önceki milletvekilleriyle biraya gelerek bizleri de sahaya indirdi. Ortamızda adayımız, sağında Milletvekilim Ercan Candan ve solunda ben çalışacağız.

DR. HÜSEYİN UYSAL: “BİZ EKİBİMİZLE BİRLİKTE BU YOLA BAŞ KOYDUK”

‘Biz ekip arkadaşlarımla birlikte partimizin desteği ile bu yola baş koyduk’ diyen Dr Uysal’da halkın her geçen gün büyüyen ilgisi ve sevgisi karşısında kendisine verilen Ereğli’yi alma görevini başaracaklarına dikkat çekerek, ‘Sizler Ereğli’nin güzel insanlarısınız. Biz bu şehirde asla ayrım yapmadan, insanların kimliğine kökenine bakmadan hizmetin en iyisini vereceğiz. Sizlere söz veriyorum. Sizleri seviyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun’ diye konuştu. 

Kaynak: www.canhaber.com 









Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48