banner333

banner309

Bursa Derneği’nden, Torul ve Kürtün’e Çıkarma

Bursa Gümüşhane Torul ve Kürtünlüler Derneği başkanı Mustafa Demirci ve yardımcıları Torul ve Kürtün’e çıkarma yaptı.

Dernek 18.02.2021, 00:34 18.02.2021, 00:40
Bursa Derneği’nden, Torul ve Kürtün’e Çıkarma
banner400

Bursa’da faaliyet gösteren Gümüşhane Torul ve Kürtünlüler Derneği başkanı Mustafa Demirci ve yardımcıları Murat Zorlu , Recep Afat Torul ve Kürtün’de bir dizi ziyarette bulundular.

Torul Belediye Başkanı Evren Özdemir, Kürtün Belediye Başkanı Enver Şen, Torul Kaymakamı Ömer Said Karataş, Kürtün Kaymakamı Mustafa Ayvat, Öz Kürtün Belediye Başkanı Yakup Turgut, Kürtün Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Turan ve Torul Muhtarlar Derneği Başkanı Adnan Taşkın’ı ziyaret eden dernek Yönetimi Başkanlar ve kaymakamlara hizmetleri için plaket takdim ettiler.

Misafirperverlikleri için Torul ve Kürtün protokolüne teşekkür eden Bursa Gümüşhane Torul ve Kürtünlüler Derneği Başkanı Mustafa Demirci;” Başkanlarımız ve kaymakamlarımıza Bursa’daki hemşerilerimizin selamını getirdik. Ne kadar gurbette olsak kalbimiz hep Sıla hasretiyle atıyor. Kış mevsimi gelerek hem Sıla özlemini dindirdik. Hemde Torulumuza ve Kürtünümüze hizmet eden Başkanlarımız ve kaymakamlarımıza, çalışmalarımızdan bahsettik. Onların proje ve hizmetlerini dinledik. Memleketimiz için mesafe ve mevsim şartları fark etmeksizin bizlerinde her daim elimizden geleni yapmaya hazır olduğumuzu söyledik. Misafirperverlikleri ve yaptığı hizmetler için her bir Başkan ve kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Bursa’da bir evlerinin olduklarını bilsinler. Memleketimiz için elimizi her türlü taşın altına koymaya hazırız. Özel bir parantez Torul ve Kürtün muhtarlarımıza açmak istiyorum. Köylerimizin mahallelerimizin en rahat ulaşılır hizmet adamı muhtarlarımız bizi ziyadesiyle onore ettiler.Ziyaretimizin başından sonuna bize yoğun ilgi gösterdiler. Tüm Muhtarlarımıza Torul Muhtarlar Derneği Başkanı Adnan Taşkın ve Kürtün Muhtarlarlar Derneği başkanımız Yaşar Turan nezdinde özel teşekkür ediyorum. Bu ziyaretlerin vesilesiyle Gümüşhane, Torul ve Kelkit ilçelerimizin Düşman işgalinden kurtuluşunun 103.yılında Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46