banner333

banner309

BEYGÜYDER 1. Genel Kurulunu Yaptı

Beyoğlu Gümüşhaneliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BEYGÜYDER) 1. Olağan Genel kurulunu yaptı.

Dernek 22.11.2021, 00:56
BEYGÜYDER 1. Genel Kurulunu Yaptı
banner400

İstanbul’da yeni kurulan Beyoğlu Gümüşhaneliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BEYGÜYDER) 1. Olağan Genel kurulunu gerçekleşti. Yapılan tek adaylı genel kurulda kurucu Başkan Engin Osma başkanlığa devam etti.

Çiçeği burnunda dernek BEYGÜYDER’in ilk kongresine katılım sağlayanlara teşekkür eden Başkan Engin Osma;” Genel Kurulumuz ve derneğimiz hayırlı olsun. Beyoğlu hemşehrilerimizin yoğun yaşadığı bir yer, burada ihtiyaç olan Gümüşhane il derneğini kurmak bizlere nasip oldu. İnşallah kıymetli hemşehrilerimizin desteği ile güzel hizmetlere imza atmak istiyoruz. Çıkmış olduğumuz bu yolda rabbim bizlerin yardımcısı olsun. BEYGÜYDER’in kuruluşuna katkı koyan yönetim kurulu arkadaşlarımıza ve destek veren hemşehrilerimize teşekkür ediyoru” dedi.

BEYGÜYDER 1.Dönem Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;

Engin Osma
Muhammet Ceylan
Ömer Yolcu
Emrail Korkmaz
Ömer Osmanoğlu
Erkan Ülker
Sebahattin Uçar
Turan Çelik
Şahin Akgün
Bilal Kayaoğlu
Sebahattin Kara

BEYGÜYDER 1. Olağan genel kurulunun hayırlı olmasını temenni eder, Başkan Engin Osma ve yönetim kuruluna başarılar dileriz.

Engin Osma Kimdir?

1973 Gümüşhane Kelkit Çimenli köyü doğumludur. ilk okulu Kelkit cumhuriyet ilk okulunda, orta öğretim Kelkit lisesi lise  ve Eyüp Anadolu lisesinde tamamladı. İstanbul’da ticaretle uğraşmaktadır. Kelkit Çimenli köyü derneği kuruculuğu ve başkanlık görevini  yapmıştır. Beyoğlu Gümüşhaneliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BEYGÜYDER) Kurucu Başkanlığını yapmakta olup evli ve 3 çocuk babasıdır.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11
GazetelerTümü