banner333

banner309

Bayram Demir: Unutmadık Unutmayacağız…

Gümüşhane Dernekler Federasyonu Başkanı Bayram Demir, Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz'ı Unutmadık Unutmayacağız..

Dernek 17.06.2021, 10:19
Bayram Demir: Unutmadık Unutmayacağız…
banner400

Necmettin Yılmaz, 14 Aralık 1993'te Gümüşhane'nin Torul ilçesi Demirkapı köyünde ailesinin 4 çocuğundan ikincisi olarak dünyaya geldi. Meslek hayatına 2015-2016 eğitim öğretim yılında Torul'un Altınpınar İlkokulunda ücretli sınıf öğretmenliği yaparak başlayan Necmettin öğretmen, 2016'da Şanlıurfa'nın Siverek ilçesindeki Çiftçibaşı İlkokuluna atandı. 

16 Haziran 2017 tarihinde Görev yaptığı Şanlıurfa'dan memleketimiz Gümüşhane'ye gelirken Tunceli-Erzincan karayolunun Pülümür ilçesi kesiminde PKK'lı teröristlerce aracı yakıldıktan sonra kaçırılan Şehit Öğretmenimiz Necmettin Yılmaz'ın cansız bedenine 27 gün sonra 12 Temmuz tarihinde Pülümür çayında ulaşılmıştı. O günden bu güne acımız hep taze,unutmadık,unutmayacağız. Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.

Şehadetinin ardından çeşitli krumlarda ismi yaşatılan Necmettin Yılmaz Öğretmenimizin adı, Milli Eğitim Bakanlığınca Siverek'teki görev yaptığı okul, Torul'daki imam hatip lisesi ile yurdun çeşitli yerlerindeki kütüphanelere ve Tunceli'de bir bulvara verildi.

İstanbul Gümüşhane Dernekler  Federasyonu ( GÜDEF) olarak Memleketimizin her köşesindeki hiçbir vatansever evladını unutmayacağımız gibi, Şehit Öğretmenimiz Necmettin Yılmazı da unutmadık unutmayacağız. Güdef olarak değerlerimizin yaşatılması konusunda her zaman kuşaklar arası köprü olma vazifemizin bilinci ve sorumluluğu ile hareket edeceğimizi kamuoyunun bir kez daha bilmesini isteriz.

Bu duygu ve düşünceler ile Şehidimiz Necmettin Yılmaz  Öğretmenimize bir kez daha yüce  Allahtan rahmet ve ailesi ,yakınları ve tüm sevenleri başta olmak üzere, milletimize ,memleketimize ve tüm hemşerilerimize baş sağlığı diliyoruz. 

BAYRAM DEMİR
İSTANBUL GÜMÜŞHANE DERNEKLER FEDERASYONU
GENEL BAŞKANI

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46