banner333

banner309

Aydın, Gölcük Gümüşhaneliler Derneği'ni ziyaret etti

Yerel seçimlerinin yoğunlaştığı günlerde Saadet Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın ve Gölcük Belediye Başkan Adayı İbrahim Akgündüz ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte Gümüşhaneliler derneğine ziyaret ettiler.

Dernek 25.02.2014, 08:55 25.02.2014, 09:39
Aydın, Gölcük Gümüşhaneliler Derneği'ni ziyaret etti
banner400
 Yerel seçimlerinin yoğunlaştığı günlerde Saadet Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Birol Aydın ve Gölcük Belediye Başkan Adayı İbrahim Akgündüz ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte Gümüşhaneliler derneğine ziyaret ettiler.
Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Temel Şahin ve yönetimi misafirleri kapıda karşılarken yaptığı kısa konuşmasında şunları dile getirdi Şahin “Bugün bizlere yaptığınız ziyaretten dolayı teşekkür ederim, siyasilerimiz bizleri unutmayarak ziyaretleri gerçekleştiriyorlar sizlerde bizleri unutmadığınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

SEN BEN YOK BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Ardından konuşma yapan Gölcük Belediye Başkan Adayı İbrahim Akgündüz “Bu seçimde Belediye Meclis Üyeliği için sizlerden Gümüşhaneli 2-3 kişiyi listemize aldık sizlerinde desteği ile bu arkadaşlarımızla birlikte Belediyeyi alarak ilçemizi hep birlikte yöneteceğiz, bugün bizlere ağırladığınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

DERNEKÇİLİK KOLAY DEĞİL BİLİRİM

Son olarak da Kocaeli Büyükşehir belediye Başkan Adayı Birol Aydın konuştu Aydın “Bende bir hemşerinizim.  Dernekçilik dışarıdan görüldüğü gibi değildir, bu dernekleri 1-2 kişi üzerinde yürümektedir, Kocaeli’nde yüzde 80’i dışarıdan gelerek buralara gelerek vatan belirlemişlerdir.  Önemli olan da şehrimizi sevmeleridir, burada yaşıyorsak bizler de bu güzel şehrimizi güzelleştirmektir, bu günde bizleri hemşerilerimizi bizleri ağırladığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38