banner333

banner309

Ankara GİAD Fethi Yaşar'ı Ziyaret Etti

Ankara Gümüşhaneli iş adamları Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı ziyaret etti.

Dernek 25.04.2014, 12:35 26.04.2014, 00:13
Ankara GİAD Fethi Yaşar'ı Ziyaret Etti
banner400
 Ankara Gümüşhaneli İş Adamları Derneği Başkanı Baki Telli, Gümüşhaneli İş Adamları ve Girişimcileri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Rubil Gökdemir ve beraberindeki heyet, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti. Telli, “Meclisinizde bugün de her kesimden insan var, herkesi kucaklıyorsunuz” diyerek seçimleri kazanan Yaşar’ı tebrik etti.

Fethi Yaşar: “Fedakar olmalıyız”

Aralarında Yenimahalle Belediyesi meclis üyelerinin de bulunduğu ziyarette yöneticilerin kin ve nefretten uzak durması gerektiğine değinen Yaşar, insanlara sevgi ve saygı ile yaklaşılması gerektiğini belirtti.

“Birileri taşın altına elini koymalı” diyen Yaşar, “İnsanların mutlu olduğunu görmek istiyorsak fedakar olmalıyız. Yenimahalle özünü kaybetmemiş bir ilçe. 52 yılımı burada geçirdim. Yenimahalle’yi, insanları ve hizmet etmeyi çok seviyorum. Bu dönemde de elimden gelenin en iyisini yapmak için çaba sarf edeceğim” ifadelerini kullandı.

Yenimahalle’de hizmet kazandı

Türkiye’deki gerilime rağmen Yenimahalle’de seçimi hizmetin kazandığını kaydeden Telli, Yaşar’ı tebrik etti.

Kutuplaşmaya rağmen insanların “Fethi Yaşar” dediğini ifade eden Telli, “Sosyal belediyeciliğin gereklerini en iyi şekilde yerine getiriyorsunuz. Sizin gibi yöneticiler sayesinde geleceğe umutla bakabiliyoruz. Meclis üyelerinize baktığımızda da her kesimden insanın olduğunu görüyoruz. Bu durum Yenimahalle Belediyesi’nin bu dönemde de herkesi kucaklayacağını ve herkese hizmet götüreceğini gösteriyor. Bugüne kadar gösterdiğiniz özveri için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: Gerçek Gündem

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 15 Mayıs 2024
İmsak 03:14
Güneş 04:59
Öğle 12:23
İkindi 16:18
Akşam 19:38
Yatsı 21:16