banner333

banner309

Meclis Üyeleri'nden Dernek Başkanlarına İftar

Pendik-Tuzla-Kartal ve Sultanbeyli Meclis üyeleri İlçelerindeki hemşeri dernek başkanlarına iftar verdi.

Dernek 01.08.2013, 09:54
Meclis Üyeleri'nden Dernek Başkanlarına İftar
banner400
Pendik Belediyesi Meclis üyesi Serdar SOYDAŞ, Tuzla İBB Meclis üyesi Muzaffer AYTEMUR, Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Turgut ÇEVİK ve Sultanbeyli Belediyesi Meclis üyesi Hüseyin GÜNER tarafından ilçelerinde faaliyet gösteren  Gümüşhane il, ilçe, belde ve köy dernek başkanlarına Kartal Yakacıktaki Çamlık restoranda tanışma iftarı verdiler. İftar programına ilçelerde faaliyet gösteren otuz  dernek başkanı ve Dragos Şifa Hastanesinden  OP. DR. Muhsin MORİDİ ve Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi OP.DR. Süleyman ERDOĞDU da katıldılar.


İftar programında Hoşgeldiniz konuşması yapan Turgut ÇEVİK Ramazan ayının bereketinden, kardeşlik ve dayanışmasından bahsederek hemşerileri dernek başkanlarımızla iftar vesileyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. ÇEVİK her yıl yapmamız gereken bu buluşmaları geçte olsa bugün başlattıklarını inşallah artarak devam edeceğini söyledi. İftara katılımcı dernek başkanları kendilerini, derneklerini tanıtırken fikir ve düşüncelerini de dile getirdiler.


İftar programında Op. Dr. Muhsin MORİDİ ve Op.Dr. Süleyman ERDOĞDU birer konuşma yaparak birlik beraberliğe vurgu yaptılar.Bulundukları görev yerlerinde her zaman dernek başkanlarına yardıma hazır olduklarını söylediler.Program sonunda bu davetlerinin belirli periyotlarla yapılması kararına varılırken bir sonraki dostluk buluşmasına başkanları Sultanbeyli Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Abdulkerim YILDIZ  Sultanbeyli’ye davet etti.


Tanışma davetine Pendik Tuzla Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Hacı ÖZTÜRK, Sultanbeyli Gümüşhaneliler Dernek (GÜMÜŞDER.) Başkanı Abdulkerim YILDIZ, Kartal Gümüşhane  Merkez Köyleri Dernek Başkanı Muammer GÜLER, Merkez Arzular Beldesi Dernek başkanı Salih YEŞİL, Kelkit Söğütlü Beldesi dernek başkanı Selahattin TÜRKEL, Kelkit Deredolu Mahmatlı dernek Başkanı Ramis ÜSTÜN, Kelkit Öbektaş Beldesi dernek Başkanı Mustafa SATILMIŞ, Şiran Akyayla Köyü dernek başkanı Yalçın ÇAYIR,Kelkit Çambaşı Köyü dernek başkanı Ahmet ÇAGLAR, Şiran Ozanca Köyü dernek başkanı Murat IŞIK,Kürtün Günyüzü,Üçtaş  köyleri dernek başkanı Necmettin ÇAKAR, Merkez Pehlivantaş Köyü dernek başkanı Hüseyin KÜÇÜK,Kelkit Sökmen köyü dernek başkanı Aleattin ÜSTÜN, Kelkit Gültepe Köyü dernek başkan yrd Mustafa KILIÇ,Mescitli köyü dernek başkanı Paşa KAYA, Köse Oylumdere Köyü dernek eski başkanı İlyas NAYIR, Merkez Yağmurdereliler dernek  başkan yrd. Yunus AKÇAY, Kelkit Belenli Köyü dernek başkanı Abdurrahman SEVEN,Merkez Sargınkaya Köyü dernek başkanı Fatih KUMRU ve Kelkit Bindal köyü dernek başkanı UGUR eser katıldılar.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49