banner333

banner309

GÜYAD'dan Gümüşhane Ziyareti

Merkezi İstanbul'un Ümraniye İlçesinde bulunan Gümüşhane İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Gümüşhane ziyaretlerine devam ediyor.

Dernek 30.09.2011, 13:54
GÜYAD'dan Gümüşhane Ziyareti
banner400

 Gümüşhane İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği (GÜYAD) başkanı Tahsin Söğüt ve yönetim kurulu üyeleri Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı’yı ve Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda'yı makamında ziyaret etti.

 Ziyarete, GÜYAD başkanı Tahsin Söğüt, Başkan Yardımcıları M.Fatih Çoban, Hüseyin Güner ve Osman Kaya, Sayman Tahsin Tekinırk ile kadınlar komisyonundan Melek Çubukçu katıldı.

 GÜYAD Başkanı Tahsin Söğüt Belediye Başkanı Canlı'yı makamında ziyaret ettikden sonra Gümüşhane'ye yeni atanan Vali Mayda'yı ziyaret etti.

 Hoşbir sohbet ortamında geçen ziyaret, GÜYAD Başkanı Tahsin Söğüt İstanbul'da Gümüşhane'ye has faaliyetler yaptıklarını Gümüşhane adına hizmetler yaptığını ifade etti. Birsüre Vali Mayda'nın misafiri olan GÜYAD basına poz vererek ziyareti bitirdi. 

 Vali Mayda; Ziyaretten hoşnuk kaldığını ve herzaman Gümüşhane'ye en iyi şekilde hizmetlerimizin bitmeyeceğini söyleyerek GÜYAD'ı uğurladı.

 GÜYAD yönetimi, Belediye ve Valilik ziyaretlerinin ardından Gümüşhane Üniversitesi Rektörlüğünü ziyaret etti. Üniversiteyi Zeki Kaya rehberliğinde incelemelerde bulunan GÜYAD yönetimi, üniversitemiz teknolojik donanımlarla dolmuş derslikleri gayet modern ve çağdaş bir yapıya sahip. Gümüşhane Üniversitesinin her geçen yıl daha da donanımlı olduğunu görüyoruz. Üniversitemizdeki eğitim şartlarında da geçmiş yıllara nazar gözle görülür derecede iyileştirmeler olmuş. Üniversitemizin eğitim kalitesi gittikçe yükselmekte diyerek nitelendirdi.


















Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:25
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:16
Yatsı 20:44