banner333

banner309

GÜNÖP-GÜMÜP-GÜSİAD Biraraya Geldi

Günöp-Gümüşhaneli Üniversiteli Öğrenciler Platformu İstanbul Florya'da Gümüp ve Güsiad ile bir araya geldi.

Dernek 23.04.2013, 09:16
GÜNÖP-GÜMÜP-GÜSİAD Biraraya Geldi
banner400

  Gümüşhaneli Üniversite Öğrencilerini bir araya getiren yeni oluşum GÜNÖP Muhammet Çukutli nin başkanlığında geçtiğimiz aylarda kuruldu. Gümüşhaneli Üniversite öğrencileri iletişim ağı olan oluşum, İstanbuldaki Üniversiteler başta olmak üzere yönetimi ve temsilciliklerinin oluşumunu tamamladı. 
Günöp, Güsiad ve Gümüp ile biraraya geline kahvaltılı toplantıda, öğrenciler her iki kurum üyelerinden mesleki geleceklerine ilişkin tecrübeleri dinlediler. 
Tanışma faslının ardından,
Günöp Bakanı Muhammet Çukutli, oluşumda emeği geçen tüm arkadaşlarımza ve büyüklerimize teşekkür ediyoruz.Bugün İstanbul'un birçok yerinden arkadaşlarımız buraya geldi.Amacımız, hem eğitim alanımızda ortak programlarımızdan istifade edelim hem de Gümüşhane kültürü ile aramızdaki iletişimi güçlendirelim istedik.Bu çabalarımız devam edecektir,dedi.
Gümüp Başkanı Yüksel Hamzaoğlu; Bizler Gümüp olarak aynı zamanda mezuniyetinizden sonra içinde olmanızı arzu ettiğimiz şu anki üye sayısı itibarı ile 620 kişilik bir STK yız.İstanbul'dan İzmite, Muğla'dan Trabzona üniversitelerden kurumlardan endüstriyel çevreden üyelerimiz var. Mezun olduktan sonra ister devlette ister özelde hangi kurumda bulunursanız buılunun gittiğiniz yada gideceğiniz her yerde mutlaka bir GÜMÜP üyesine rastlayacaksınız. Teknik veya sosyal alanda birbirimizle olan iletişimimizi mutlaka güçlü kılmamız lazım.Bizler aynı yörenin evlatlarıyız.Ortak kültürlerimiz, ortak değerlerimiz çok daha güçlü.Bu önemsenecek bir bağdır.Belki bazılarınızla akrabayız da. Mühendislik camiası olarak öğrenim sürecinizde de, sonrasında da her zaman yanındayız dedi. 
Güsiad Başkanı Prof.Dr.Kenan Aydın, ortak değerimiz Gümüşhaneli ve Üniversiteli olmamız.Bundan güzel sonuçlar çıkar.Yeter ki, oluşumunuzu politize etmeyin,siyasallaştırmayın.Tamamen ortak değerleriniz üzerinden kurumu yaşatın.O zaman 20 yıl zonrada Günöp'ü bulabilirsiniz. Bizler akademisyen olarak kuruluşunuzda da, büyümesinde de yanınızda idik, her zaman olacağız.Geçmiş dönemde de Günöv kurulmuştu.Çok güzel çalışmalar yapmıştı.Sizler yönetiminize mutlaka alt sınıflardan arkadaşlarınızı alınız, ki mezun olduğunuzda oluşumunuz yaşasın.Başarılı olmanız hepimizin en büyük arzusudur.Çok çalışın, ikinci dilinizi güçlendirin.Firmalarla sürekli temas halinde olun.Projelere girin.Teknik kuluplerde olun. İleride meslek alanınızı belirlediğiniz derslerin hocaları ile daha sıkı temaslar kurun.Akademisyen olmayı planlayanlara tecrübelerimi her zaman aktarmaktan keyif alırım.Sayılarınızı artırarak yolunuza devam edin. Unutmayınız ki, bu ülkenin yönetiminde bulunun o yerlerde bir gün sizler ve arkadaşlarınız olacak, dedi. 
Programa, Güsiad Başkan Yardımcısı Muammer Beyaz,Yaşar Topçuğlu ve Genel Sekreter Yüksel Yalçın, Gümüp Başkan Yardımcısı Soner Keleş, Genel Sekreteri Serkan Kaya, ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Rıza Kesler,Hayrani Şahin,Selahattin Uyar, Gürbüz Turkkan katıldı. 
Program Kanal29 dan canlı olarak yayınlandı. Sunuculuğunu Samet Şahin'in yaptığı program sohbetle devam etti. Samet Şahin bundan böyle Kanal29 ekranlarında her hafta Pazar günü saat 19.00-21.00 arası Fikir Kampüsü adında bir programla tüm üniversite öğrencileri ikle birlikte olacağız dedi.
 





 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09