banner333

banner309

GÜMÜP Yönetim Kurulu Toplantısını Gerçekleştirildi

Gümüşhane Mühendisler ve Mimarlar Platformu(GÜMÜP) Yönetim Kurulu Olağan Toplantısı İstanbul Sultanbeyli'de yapıldı.

Dernek 08.02.2013, 00:39
GÜMÜP Yönetim Kurulu Toplantısını Gerçekleştirildi
banner400

 Eray Reklamın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Gümüp Komisyon başkanları tam kadro katıldılar. GÜMÜP’ün gündemindeki konular şöyledi;
- İnşaat Sektörünün geleceğine önük Güsiad organizasyonunda gerçekleşmesi planlanan proje üzerinde çalışmaların müzakeresi, Organik Tarım ve Pestil Köme üzerine bir çalıştay yapılması, Knadilli Rasathanesi Yerleşkesinin ziyareti, TEGA tarafından 9 Şubat Cumartesi Yıldız Teknik Üniversitesi Kongre Merkezinde Prof.Dr.Kenan Aydın hocanın Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi konulu Eğitimine davet konusu görüşülen konuların başlacıları idi. 

 GÜMÜP Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Hamzaoğlu; “ Öncelike Gümüp ailesi olarak bugün burada istihdam sağlayan iş yapan kendi alanında İstanbulun önemli firmalarından biri haline gelmiş Eray Reklama başarılar diliyoruz. Karşılıklı sinerjiye de imkan veren bu tür çalışmalarımız devam edecektir. Gümüp üye yapılanması çalışmalarını ve ve sektörle iletişimini güçlendirerek yoluna devam ettiriyor. Özellikle üniversitelerde okuyan gençlerimizi kurumumuzla tanıştırmaya çalışıyoruz. Bu masalar yarın onların masaları olacaktır. Genç kardeşlerimize klavuz programlarımız her zaman devam edecektir, dedi. 
Toplantıya GÜMÜP öğrenci komisyonu üyeleri izleyici olarak katılım sağladılar. 
Toplantıda bulunan GÜMÜP Yönetim Kurulu isimleri şöyle,

Kurucu Başkan Yüksel Yalçın, Soner Keleş, Serkan Kaya, Hasan Pezük, Ersin Beyaz, Gonca Tuncay, Tahsin Tekinırk, Turgay Yalçın, Rıza Kesler, Selim Kadakal, Mikail Kömürcü, Hayrani Şahin.
Program sonunda katılımcılar Eray Reklam Aydın Yıldız ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiler. 

 

 




FOTO-HABER: Enes KILIÇ

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Mayıs 2024
İmsak 03:09
Güneş 04:56
Öğle 12:24
İkindi 16:19
Akşam 19:41
Yatsı 21:20