banner333

banner309

Gölcük Dernekler Platformu tam tekmil

Gölcük Kültür Dernekler Platformu, önceki akşam 2013 yılının 2. toplantısını Gölcük Gümüşhaneliler Derneği’nde gerçekleştirdi.

Dernek 08.02.2013, 08:39
Gölcük Dernekler Platformu tam tekmil
banner400
DERNEK BAŞKANLARI TAM KADRO
İlçemizde kurulan Gölcük Kültür Dernekleri Platformu, her ay bir dernek lokalinde toplanarak, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulunuyorlar. Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Rasim Tuz başkanlığında, önceki akşam Gölcük Gümüşhaneliler Derneğinde toplantı düzenlediler. Toplantıya Kültür Dernekleri Platformuna üye dernek başkanları eksiksiz katılım sağladılar. Toplantıda bir konuşma dönem başkanı Tuz “değerli arkadaşlar 2013 yılının 2. toplantımızı burada açmış olduk. Öncelikle bizlere kapısını açan değerli arkadaşımız Gölcük Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Serdar Giriftinoğlu ve yönetimine yürekten teşekkür ediyorum. Bizim her zaman olduğu gibi ilçemizde var olan eksiklikleri gidermek için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

 
BAŞKAN RASİM TUZ, GÜNDEMİ BELİRLEDİ
Tabiki bu eksiklikleri maddi olarak bizlerin gücü yetmiyor ama bizler sivil toplum kuruluşları olarak bu eksiklikleri yetkili mercilere bildirerek bunun çözüm yolunu araştırmak olur. Bizim bu ay için gündeminiz ise sırasıyla ilçemizde bulunan sivil toplum kuruluşlarımızla ilgili sivil toplum merkezini oluşturmak. İşin kısacası bizler buradaki bu çalışmalarımızda tüm derneklerimiz bir araya gelmektir. Yaza doğru Milli Eğitim Müdürlüğü yaz şenliğine destek vermek. Belediye ile istişare etmek ve iyi bir diyalog içerisinde bulunmak. Son olarak ta sivil toplum kuruluşlarımız için Gölcük Anıtpark meydanına bir ilan panosu yapılıp ve etkinliklerimizi bu panoya yazılarak üyelerimize duyurmak doğru olduğunu düşünüyorum. Tabiki bu gündem ben ve arkadaşlarımızla birlikte yaptık ama önemli olan ben değil biz olarak bu hizmetlerde bulunalım” dedi. Başkan Tuz, gündemi okuduktan sonra, dernek başkanlarına sundu. 

http://www.golcukpostasi.com

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27