banner333

banner309

GİYAD'da 17. Sağlık Semineri Gerçekleşti !

GİYAD-Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma Derneği’nde 17.sağlık semineri düzenlendi.

Dernek 06.01.2013, 14:29
GİYAD'da 17. Sağlık Semineri Gerçekleşti !
banner400

Sunum eski adıyla Vakıf Gureba yeni adıyla Bezm-i Alem Üniversite Hastanesi Acil Tıp Klinik Şefi Doç.Dr.Ertan Sözen tarafından İlkyardım konusu oldu. Programa oldukça yoğun ilgi gösteren GİYAD üyeleri sunuş aralarında hekim Sözen hocaya sorularla katıldılar.

Programda Sözen, tansiyon, şeker, acil yaralanmalar, kalp krizleri,trafik kazalarında yaralanmalar, ishal gibi vakalarda ilk yardımda yapılabilecekleri anlattı.Uygulamalı örnekler ve görsel destekli anlatılarla oldukça doyurucu sunun ardından dernek başkanı Yüksel Yalçın tarafından katkılarından dolayı Doç.Dr.Ertan Sözen’e plaket takdim edildi.
Plaket takdiminde başkan Yalçın, GİYAD olarak sağlık programları bizim için en çok önemsediğimiz programlardır. Her eğitimde yeni ve hayati önemi olan kritik konular öğreniyoruz.Burada öğrenilen bir kritik bilgi yarın karşımızda çıkabilecek bir vakıada hayat kurtarabilir. Bundan daha kıymetli ne olabilir? Bu çalışmaları yapmamızda bize katkılarını esirgemeyen Sağlık Komisyonu Başkanımız Bezm-i Alem Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp e Damar Cerrahı hemşerimiz Dr.Cemalettin Aydın beye ayrıca teşekkürlerimizi de ifade ediyoruz. Şubat ayında birbaşka hekimimizi birbaşka Tıp Biliminde ağırlamış olacağız.Herbiri bir başka heycanla gerçekleşen bu eğitimlere açıkcası salonlara sığmayacak oldukça yoğun katılımlar bekliyoruz, dedi.
Programdan sonra katılımcı üyelere GİYAD’ın geleneksel kartol-turşu faslında ikram yapıldı.

Programa GÜMÜP Başkanı Yüksel Hamzaoğlu, Bağcılar Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Zafer Uçan, ŞEKAV Genel Sekreteri Ramazan Kahveci, GÜYAD Yönetim Kurulu üyesi Tahsin Tekinırk, TÜMSİAD İstanbul İl Başkan Yardımcısı Soner Keleş ve GİYAD üyeleri katıldı.
 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49