banner333

banner309

GİAD'dan Gümüşhane'de Geniş Katılımlı İftar

Merkezi Ankara'da bulunan Gümüşhaneli İşadamları ve Girişimcileri Derneği (GİAD) ve Gümüşhaneli İşadamları ve Girişimcileri Gy. Yatırım, İnşaat, Sanayi, Ticaret Anonim Şirketi (GİAD A.Ş) tarafından düzenlenen iftar yemeğinde şehir bürokrasi, siyaset ve sivil toplum temsilcileri bir araya geldi.

Dernek 07.08.2013, 12:26
GİAD'dan Gümüşhane'de Geniş Katılımlı İftar
banner400
 Tarihi Balyemez Konağında verilen yemeğe Vali Dr. Yusuf Mayda, Milletvekili Doç.Dr. Kemalettin Aydın, 22. Dönem Milletvekili Temel Yılmaz, 21. Dönem Milletvekili Bedri Yaşar, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, İl Emniyet Müdürü Ahmet Can, AK Parti İl Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi OdasıBaşkanı İsmail Akçay, GİAD yöneticileri, sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.


"ÇOCUKLARINIZLA BİRLİKTE ŞEHRE GELİP KENDİ SEVGİNİZİ ONLARA AŞILAYIN"

Yemeğin ardından konuşan Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, GİAD'ınAnkara'nın yanısıra Gümüşhane'de de program yapmasının ayrı bir önemi olduğunu vurguladı. Ankara'da Gümüşhane'yi başarıyla temsil eden, hem kendi çalışmalarını gerçekleştiren aynı zamanda da Gümüşhane'ye gönül vererek başarıyla çalışan işadamlarına teşekkür eden Vali Mayda, "Gümüşhane sevgisiyle,Sıla hasretiyle yüreklerinin çarpması da ayrı bir övgüyü hak ediyor. Güzel ve örnek çalışmalar yapıyorlar ve hedefte de Gümüşhane'nin geliştirilmesi yer alıyor. İlimizin insan yetiştirmedeki başarısıyla bizlerde övünüyoruz. Gerek Ankara'da, gerekİstanbul'da, gerek diğer illerde ve yurt dışında Gümüşhaneliler ilimizi çok güzel temsil ediyorlar ve yapılabilecek hayırlı hizmetlerde de gerek fikir gerekse de maddi kaynak noktasında önemli destek sağlıyorlar. Bundan dolayı hepsine teşekkür ediyorum. Ben dışardaki hemşehrilerimizden özellikle, ısrarla rica ediyorum: Çocuklarıyla birlikte ilimize gelsinler. Kendi sevgilerini de çocuklarına uygulamalı olarak aşılasınlar ve bu birliktelik hep devam etsin diyorum." dedi.

"GİAD, KUVVETLERİ BİRLEŞTİRDİ"

Programa eşi ve çocukları ile katılan AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç.Dr.Kemalettin Aydın ise "Gümüşhane'nin dışına çıkmış ekonomik, siyasal, kültürel, sportif anlamda başarı kazanmış ve bir araya gelerek sivil toplumu oluşturmuş, sivil toplum oluşturarak Gümüşhane'ye katkı sağlamayı akıllarına koymuş, tüzüklerine yazmış ve tüzükleri doğrultusunda da hizmet etmeye kendilerini adamış kadronun belki de ilk defa Gümüşhane'ye yük olmadan, Gümüşhane'nin yükünü almak üzere aramızdalar. Bundan dolayı kendilerini yürekten tebrik ediyorum." diye konuştu.

GİAD'ın Gümüşhanelilerin özlemi olan kuvvetleri birleştirerek 'Türkiye'deGümüşhane'yi daha iyi temsil edelim' düşüncesini harekete geçirdiğini kaydeden Aydın, "Bu hareketin tüm diğer sivil toplum örgütlerine, Gümüşhane'ye hizmet veGümüşhane'ye bir nebze olsun katkı sağlayacak bu girişimlerini tekrar yürekten tebrik ediyor, arkadan gelen diğer sivil toplum örgütlerine de örnek olmasını temenni ediyorum. Eğer siz Gümüşhane'ye halis niyetlerinizi, yüreğinizi koyarak geldiğiniz zaman Gümüşhane'nin tüm kadrosu sizlerle birlikte oluyor. Bu gelişlerin artarak, eşlerinizle, çocuklarınızla, komşularınızı da davet ederek bizim ev sahipliğimizde Gümüşhane'yi Türkiye'ye tanıtmanız ve Türkiye'yi Gümüşhane'nin onurlu, karakterli insanını buluşturmanız en büyük arzumuz. Türkiye'nin hangi ilinde ne varsa Gümüşhane'de onun olması için çaba sarf ediyoruz. Eksik sizdiniz, hepiniz geldiniz Allah razı olsun." ifadelerine yer verdi.

"BU TİP ETKİNLİKLER BİRLİK VE BERABERLİĞE KATKI SAĞLIYOR"

Belediye Başkanı Mustafa Canlı da Ankara'dan gelip bu iftar yemeğini veren GİAD yöneticilerine teşekkür etti ve "Sılai rahim yaparak buradaki insanları bir araya getiren değerli hemşehrilerimizi saygıyla selamlıyoruz. İnşallah Ankara'da oluşturdukları o birliktelik orada çok güzel işlerin yapılmasına vesile olur ve diğer şehirlere de örnek olur. Bu tip etkinlikler belki farklı algılanmış olsa da en güzel tarafı bir şekilde insanlar bir araya geliyor, eşi dostunu görüyor, belki yıllarca görmediği insanlarla hasbihal ediyor ve neticede güzel bir birliktelik oluyor. Neticede insanların birlik ve beraberliğine katkı sağlıyor." dedi.

"ANKARA'DA BİN 500 KONUTLUK ARSA STOKU OLUŞTURDUK"

GİAD A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Rubil Gökdemir ise konuşmasında Ankara'da düzenli şekilde geleneksel hale getirdikleri iftar yemeklerini bu yıl Gümüşhane'ye taşıdıklarını belirterek, hüsnü kabul ve sıcak alakaları için katılımcılara teşekkür etti.

Ankara'da üç yıllık bir süreç içinde bu aşamaya geldiklerini ifade eden Gökdemir, şöyle konuştu: "İnşallah daha iyi aşamaları kaydedeceğiz. Gümüşhane'ninTürkiye'nin çimentosu olması gibi bir sloganımız var bu sloganı hayata geçirebilmek için iktisaden güçlü olmamızın, sosyal dayanışmamızı artırmamızın gereği olarak sivil toplum örgütü ve bunun üzerine inşa edilmiş bir iktisadi faaliyeti organize etmeye çalışıyoruz. 1,5 yıllık sürede Ankara'da yaklaşık bin 500 konutluk bir arsa stoku oluşturduk. Ümit ediyoruz ki birkaç yıl içinde yüzlerce milyon lira ile ifade edilecek bir hacme ulaşacağız. Bu şirket kazandığı paranın karından yüzde 10 oranında sosyal sorumluluk projelerini Gümüşhanemize, öğrencilerimize, insan yetiştirme bakımından yerine getirecektir. Bundan sonra arkadaşlarımızla birlikte aldığımız ortak kararla iftar programlarını Ankara ve Gümüşhane'de olmak üzere ikiye çıkaracağız. Önümüzdeki yıl çocuklarımızla, eşlerimizle, komşularımızlaGümüşhane'ye çıkarma yapmak arzusundayız. Sizin bu hüsnü kabul ve sıcak kucağınız oldukça bizim sılai rahim hasretimizi yerine getirmemizin şevki, azmi, heyecanı daha da artacaktır."

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38