banner333

banner309

Fethi Yaşar, Gümüşhaneliler ile buluştu

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve CHP Meclis Üyesi Niyazi Oğultürk' ün katılımıyla gerçekleşen, Gümüşhane Şiranlı Kavaklıdere Köyü Derneği ve Lokal açılışı, Demetevler’de yapıldı.

Dernek 20.05.2013, 08:41
Fethi Yaşar, Gümüşhaneliler ile buluştu
banner400
Gümüşhane Valiliği ve Ankara Gümüşhane Dernekleri Federasyonu tarafından organize edilen açılış vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

 

Dernek Başkanı Hüseyin Yılmaz," Halk için yapılan hizmetler her zaman gündemdedir. Bir dernek kurduk. Bu dernek tüm Yenimahallelilerin kendi derneğidir. Her türlü ihtiyacımızı karşıladığı içinde Başkanımız Fethi Yaşar' a çok teşekkür ederiz" dedi.

 

*Kendimi yarı Gümüşhaneli hissediyorum

 

Gümüşhanelilerin büyük ilgisiyle karşılaşan Yaşar, "Sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyorum. Ben kendimi yarı Gümüşhaneli hissediyorum. Çünkü Gümüşhane ülkemizin değerlerine ve Cumhuriyete önem veren bir halka sahip. Onlar alın teri ile bir araya geldiğimizi bilirler. Onun için Gümüşhanelileri çok seviyorum" dedi. Derneklerin kuruluş amacından bahseden Yaşar, "Bir derneğin kurulmasında iki önemli madde vardır. Birincisi birlik, beraberlik, kültürel değerler, gelenek ve göreneklerin yaşatılmasıdır. İkincisi ise acı, tatlı günde, yoksul zamanlarda, bayram ve düğünlerde bir arada olmasıdır. Ben ülkenin bölünmez bütünlüğünü koruyarak Yenimahalle'de siyaset yapıyorum. Herkesi hiçbir ayrım yapmadan kucaklıyorum. Gücüm yettiğince her ihtiyaca yetişmeye çalışıyorum” dedi.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45