banner333

banner309

Dilovası Kürtünlüler Derneği üyeleri iftarda biraraya geldi

Dilovası Kürtünlüler Derneği üyelerine verdiği iftar yemeğinde, iş dünyasının iki önemli ismini ve siyasileri buluşturdu.

Dernek 05.08.2013, 08:56
Dilovası Kürtünlüler Derneği üyeleri iftarda biraraya geldi
banner400
GTO Başkanı ilçe tarihinde ilk kez Dilovası’nda STK’larla birlikte iftar açtı. Bu durum GTO’nun Dilovası’na verdiği önemi gösterdiği ifade edildi.

Dilovası Kürtünlüler Derneği’nin verdiği iftar yemeğine GTO Başkanı Nail Çiler, TÜKSİAD Başkanı Gültekin Şenel, Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Hamit Örgüç, bölgemizde çeşitli partilerde siyaset yapan çok sayıda siyasi ile işadamları ve dernek yöneticileri katıldı.

Dilovası Kürtünlüler Dernek yöneticilerinden ve AK Parti Dilovası SKM Başkanı Fatih Meral ve yönetim kurulu üyeleri, misafirlerle tek tek ilgilenerek güzel bir iftar akşamı geçirmelerini sağladılar.


İftardan sonra ise değişik programlara katılan AK Parti İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve Belediye Başkanı Cemil Yaman, AK Parti İL Başkan Yardımcısı Mehmet İpşiroğlu, Eski Belediye Başkanlarından Halit Yaşar ve diğer yöneticiler Kürtünlüler Derneğine gelerek Dernek yöneticileri ve üyelerle teravih namazına kadar sohbet ettiler.

Dilovası Kürtünlüler Derneğinin ilçede çok iyi organize olarak önemli bir STK olduğuna dikkat çekilerek, GTO Başkanının Dilovası tarihinde ilk kez bir iftara katıldığına şahit olduklarını ve bu iftar da GTO Başkanı Nail Çiler’e nasip olarak Kürtünlüler Derneğine yapıldığı belirtildi


IMG_4338


 P7280013

http://www.gundemgebze.com/

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 04 Mayıs 2024
İmsak 03:31
Güneş 05:10
Öğle 12:24
İkindi 16:15
Akşam 19:27
Yatsı 21:00