banner333

banner309

Bilgin'den Açıklama

Kelkit Türk Eğitim Sen Başkanı Abdullah BİLGİN Basın Açıklamalarına Yönelik Olarak Yapılan İnternet Yorumlarındaki Hakaret İfadeleri İle İlgili Değerlendirmelerde Bulundu.

Dernek 04.02.2013, 08:33
Bilgin'den Açıklama
banner400

 Abdullah BİLGİN yaptığı basın açıklamasında Şu ifadelere yer verdi. 14 Ocak 2013 ve 25 Ocak 2013 tarihlerinde sendika olarak yaptıkları basın açıklamasının ilkinde genel bir değerlendirmede bulunduklarını ikinci basın açıklamasında ise 1.eğitim öğretim yılını değerlendirdiklerini ifade ederek yaptığımız bu değerlendirmeler sonucunda basın açıklamalarımızın altına isim vermeden kişiliğime yönelik hakaret yapanlar hakkında Kelkit Cumhuriyet başsavcılığına 18 Ocak 2013 tarihinde suç duyurusunda bulundum.

Eleştiriye her zaman açık olduğunu dile getiren BİLGİN, Fakat hakareti asla kabul etmesinin mümkün olmadığını ve adli makamlar aracılığı ile ilgili şahısların bulunması için elinden gelen her şeyi yapacağını belirtti. BİLGİN; isim vermeden yapılan hakaret içerikli yorumları yapanların ne kadar korkak ve âlim görünürlü cahiller olduğunu biliyorum dedi. BİLGİN;  İsim vermeden hakkımda hakaret içerikli yorum yapanların toplumumuzda sıkça görülen psikolojik hastalık belirtisi olan aşağılık kompleksine karşı üstünlük çabası olduğuna dikkat çekerek bu tür kişilerin kendilerini toplum içinde dışlanmış, ezik insanlar olarak gördüklerini, adam yerine konulma ihtiyacı hissettiklerini ifade ederek,  biliyorum ki bu yorumu yapanlar camialarında bilgili, görgülü, imanlı ve de ahlaklı geçindikleri gibi suyu üfleyerek içme numarası yapanlardandır. Ve yine biliyorum ki bu yorumları yapanlar dün olduğu gibi bugünde camiamızı dedikodu, fitne, v.b yollarla karıştırmaya yeltenmektedirler. Ayrıca yıllardır önlerine konulan kâğıtlardan metinleri okumaya alışmış olanların bu metinleri benim yazmadığımı iddia etmeleri de ayrı bir psikolojik travmadır. Hayatını başkalarını karalamak üzerine kurmuş, kalpleri kararmış vicdanları ağızlarında olanların bu yorumlarını kesinlikle kabul etmediğini ifade eden BİGİN; ilgili kişiler ve şahıslarla adli makamlarda hesaplaşacağını dile getirdi. 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27