banner333

banner309

BEYGÜDER, Yılmaz'ı Ziyaret Etti !

Beylikdüzü Gümüşhaneliler Derneği (BEYGÜDER) Başkanı Turgay Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri Beylikdüzü Kolan Hastanesi Başhekimi Opr.Dr.Atilla Yılmaz’ı ziyaret etti.

Dernek 31.01.2013, 21:59
BEYGÜDER, Yılmaz'ı Ziyaret Etti !
banner400

BEYGÜDER Başkanı Turgay Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri Namık Kaya, Emre Yalçın ve Salman Kara’nın hazır bulunduğu ziyaretten memnun kalan Yılmaz;” Beylikdüzü Gümüşhaneliler Derneği’nin genç başkanı ve genç ekibine başarılar diliyorum. İlçemizde hemşerilerimin adını duymak bana ayrı haz veriyor. İnşallah bizlerde dernek faaliyetlerinde elimizden gelen katkıyı yapacağız. Bu nazik ziyaretlerinden ötürü Denek Başkanı Turgay Yalçın ve yönetim kurulu ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

BEYGÜDER Başkanı Turgay Yalçın;” Atilla Yılmaz ilçemizde kısa sürede kendini sevdirdi. Mesleğinde kendini kanıtlamış başarılı bir isim, ilçemizde bir hastanede başhekim olarak görev yapması bizlere ayrı bir gurur veriyor. Beylikdüzü Belediyesinin derneğimize tahsis ettiği yerin proje çalışmalarına başladık. Bugün Sayın Atilla Yılmaz’ı derneğimize üye yaptık. İnşallah derneğimizi yeni yerinde güzel bir açılışla hizmetimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bizi ağırlayan kıymetli başhekimimize başarılar diler, kendisini derneğimizde sürekli görmek istediğimizi belirtmek isteriz” dedi.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27