banner333

banner309

Ankara Güdef Gençlik Kolları İstanbul'u Gezdi

Ankara Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) Gençlik Kolları İstanbul’a gezi düzenledi.

Dernek 20.03.2013, 01:50
Ankara Güdef Gençlik Kolları İstanbul'u Gezdi
banner400
 Güdef Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ile gerçekleşen gezinin amacı İstanbul’un tarihi ve doğal güzelliklerini gezip görmek ve Ahmet Ziyauddin Gümüşhanevi Hz.  Kabrini ziyaret etmek oldu.

 Yönetim Kurulu üyeleri ile yapılan gezide tarihi camiiler, müzeler, tarihi parklar ve doğal güzellikler gibi İstanbul’un bir çok yeri gezildi.

Gezi sırasında GÜDEF Gençlik Kolları Gümüşhane Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı (GÜSEV)’ i de ziyarette bulundu. GÜSEV başkanı Vahit OLGUN’un organize ettiği yemekle bir araya gelindi. Başkan Vahit OLGUN “ yapılan gezinin çok anlamlı olduğunu ve gezi sırasında birlikte olduğumuz Güdef Gençlik Kolları’na teşekkür ederek, İstanbul için GÜSEV Gençlik Kolları ile GÜDEF Gençlik Kolları’nın ortak düzenleyeceği bir gezi programı yapabiliriz.” dedi.

GÜDEF Gençlik Kolları Başkanı Enes OLGUN “ GÜSEV’e ve başkanı Vahit OLGUN’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşşekür ederim.” dedi. Öte yandan Vakfın Kurucu üyesi Aydın DELİBAŞ’a da yapılan toplantıya katılıp, görüş alışverişi yaptığı için teşekkür etti.

Gençlik Kolları Başkanı Enes OLGUN “ gezimizin asıl amacı Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi H.z. kabrini ziyaret edip, değerlerimizin farkındalığına ulaşmak ve bu değerlerimizi gençlerimiz arasında unutulmasını önlemektir.” dedi.

İki gün bir gece süren gezi Pazartesi sabah Ankara’ya dönülerek sona erdi.

Öte yandan Enes OLGUN “ gezi sırasında ve öncesinde her anlamda bizlere yardımcı olan Gümüşhane Milletvekili Feramuz ÜSTÜN’e Yenimahalle Belediye Başkan Yrd. Erhan ARAS’a Ankara GÜDEF Başkanı Hamdi ARSLAN’a GÜSEV Vahit OLGUN’a teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.” dedi.




Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 06 Mayıs 2024
İmsak 03:28
Güneş 05:08
Öğle 12:24
İkindi 16:16
Akşam 19:30
Yatsı 21:03